PUBG için FX işlemci önerisi

HakanreuS

Kilopat
Daha fazla  
Efendim benim anakartım M5A97 LE R2.0. İşlemcim ise AMD FX 6300. Ben işlemcimi yükseltmek istiyorum. PUBG oynadıgım için FPS düşüşü yaşıyorum. 500 TL'ye kadar limitim var sizce rahat oynamam için nasıl bi işlemci almalıyım?

Ekran kartım AMD Radeon R9 200 Series 3 GB.

Oyun için aslında sistem özelliklerim yetiyor fakat optimizasyon sorunu var oyunda. 30-35 FPS alıyorum. 50-60 FPS almak istiyorum işlemci değiştirirsen olabilir dediler. Size sormadan almak istemedim sizce etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci çok etkiler çünkü oyun daha çok işlemciye yükleniyor.Mesela benim bir arkadaşım var gtx1080 var bende gtx970 var benle aynı fps'yi alıyor sırf işlemcisi kötü diye.500 TL'ye araştırırsan bulabilirsin git vatana falan sor ya da internette bununla ilgili bir çok şey var.

Öncelikle PUBG oynamadığım için oyun hakkında fikrim yok ancak işlemci terfisi için AMD FX 8300 X8 AMD FX 9590 veya 8350 öenerbilirim fiyat konusunda limitini aşıyor olabilirler ancak terfi yapıyosan biraz daha ileriye yönelik olsun benim şahsi düşüncem ancak yinede 500 tl yi aşmasın diyorsan 8300 ideal olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı