Bende şuan a6081 var önceden b2100 setinde ki bloody mouse vardı. 2 arasında çok fiyat farkı var. Sete 200tl verdim ama şuan kullandığım mouse 150tl falan arasında ne fark var dersen 2 de 1ms 2 de altta ki metaller aynı kalite 1 3200 dpı 1 4000 ama gel gelelim yazılım kullanımı sahip oldukları bire bir aynı hatta sette ki mouse eli daha iyi kavrayıp terletmiyor. Burda mouse seçerken senin kaç dpı ihtiyacın olduğudur. MS max olarak faydalanmak istersen bazı oyunlarda yırtılmalar olacakdır. 1000hz aldığımda bazı oyunlarda sorunlar oluşuyor bende 500hz de kullanıyorum. asıl mouse da benim için önemli etken terletme ve kavrayışıdır. Ondan farklı modellere göz atıp bir kontrol et makro eyw ama diğer etkenleri sen değerlendireceksin. ha arada yok nişancı modu/tuşu falan gibi şeylerde girecek ben 150tl mouse la o sette ki mouse arasında çok ağam paşam bir fark göremedim çoğu etken bloody açısından aynı bazen de safsataları var. 0.2 ms diyor ama mouse yazılımında 1000hz üstü yok diğeri 1 ms diyor onda da ayar aynı yani seçimi yaparken kendi konforunu ve kaç dpı ihtiyacın olduğuna dikkat et