PUBG İçin Monitör Dahil Sistem Toplama

Ben PUBG'de düşük ayarlarda 90 FPS alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil. Sizce bütçem en fazla ne kadar olmalı ve o fiyata sistem önerisi söyler misiniz? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PUBG'de düşük ayarlarda 90 FPS alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil. Sizce bütçem en fazla ne kadar olmalı ve o fiyata sistem önerisi söyler misiniz? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
2.500 - 3000 aralığı olmalı diye düşünüyorum.Maalesef sistem önerisinde bulunamayacağım.

PUBG için en azından bi Intel i7 veya Ryzen 7 serisinden bir işlemci almanızı öneririm. Çok rahat edersiniz.

Ne alakası var? Sırf PUBG oynayacak diye 2000 liralık işlemci almasına ne gerek var? Yanlış yönlendirmeyin.

Ne mi gerek var? Alacağı i3 8100 ile PUBG'de %100 darboğaz yaşayacak. Neden o kadar para verip sorun yaşasın? Biraz daha para biriktirir gider adam gibi işlemci alır uzun yıllar rahat eder. Hangimiz yanlış yönlendiriyoruz?

Son düzenleme:
Vallahi o kadar oyun oynadim, ilk defa bir oyun icin 2000 liraya islemci aldirani görüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak bakalım %100 mü? Sen git hatta i9 falan al i7 çöker, PC yanar oyun için i9 lazım.(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…