PUBG İçin Monitör Dahil Sistem Toplama

Ben PUBG'de düşük ayarlarda 90 FPS alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil. Sizce bütçem en fazla ne kadar olmalı ve o fiyata sistem önerisi söyler misiniz? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC 21.5" G2260VWQ6 Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Şu monitörün 500 lira olduğu zaman görmüştüm en son. Bu gidiş iyi değil.

Sistem olarak güzel farklı yerlerden daha ucuza alabilir veya indirimleri kovalayabilirsiniz.

PUBG için en azından bi Intel i7 veya Ryzen 7 serisinden bir işlemci almanızı öneririm. Çok rahat edersiniz.
Ne alakası var? Sırf PUBG oynayacak diye 2000 liralık işlemci almasına ne gerek var? Yanlış yönlendirmeyin.

Ne alakası var? Sırf PUBG oynayacak diye 2000 liralık işlemci almasına ne gerek var? Yanlış yönlendirmeyin.

Ne mi gerek var? Alacağı i3 8100 ile PUBG'de %100 darboğaz yaşayacak. Neden o kadar para verip sorun yaşasın? Biraz daha para biriktirir gider adam gibi işlemci alır uzun yıllar rahat eder. Hangimiz yanlış yönlendiriyoruz?

Son düzenleme:
Ne mi gerek var? Alacağı i3 8100 ile PUBG'de %100 darboğaz yaşayacak. Neden o kadar para verip sorun yaşasın? Biraz daha para biriktirir gider adam gibi işlemci alır uzun yıllar rahat eder. Hangimiz yanlış yönlendiriyoruz?
Vallahi o kadar oyun oynadim, ilk defa bir oyun icin 2000 liraya islemci aldirani görüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak bakalım %100 mü? Sen git hatta i9 falan al i7 çöker, PC yanar oyun için i9 lazım.(!)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı