bloudosia Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 507 4 Nisan 2018 #11 aybrktrhn dedi: BIOS sürümünü en son sürüme güncellerseniz destekliyor. O konuda bir şüpheniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Son sürümde şuan, problem yoksa gayet güzel. Fps konusunda bir değişiklik olacağını varsayarsak işlemci almayı düşünüyorum. Mike_Wazowski dedi: PSU nuz kaç watt. İşlemciyi değiştirdiğinizde yeterli kalmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kaç olduğunu nasıl öğrenebileceğim hakkında rehber var mı acaba? Bu konuda cahil kaldım da.
aybrktrhn dedi: BIOS sürümünü en son sürüme güncellerseniz destekliyor. O konuda bir şüpheniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Son sürümde şuan, problem yoksa gayet güzel. Fps konusunda bir değişiklik olacağını varsayarsak işlemci almayı düşünüyorum. Mike_Wazowski dedi: PSU nuz kaç watt. İşlemciyi değiştirdiğinizde yeterli kalmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kaç olduğunu nasıl öğrenebileceğim hakkında rehber var mı acaba? Bu konuda cahil kaldım da.
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 4 Nisan 2018 #12 Kasanızın kapağını açıp PSU'nuzun etiketinin fotoğrafını atarsanız yardımcı olabiliriz.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 4 Nisan 2018 #13 bloudosia dedi: Son sürümde şuan, problem yoksa gayet güzel. Fps konusunda bir değişiklik olacağını varsayarsak işlemci almayı düşünüyorum. Kaç olduğunu nasıl öğrenebileceğim hakkında rehber var mı acaba? Bu konuda cahil kaldım da. Genişletmek için tıkla... Kasanızı açın ve PSU nuzun üzerindeki etikette yazıyor olması lazım. Kutusu varsa onun üzerinde de yazar.
bloudosia dedi: Son sürümde şuan, problem yoksa gayet güzel. Fps konusunda bir değişiklik olacağını varsayarsak işlemci almayı düşünüyorum. Kaç olduğunu nasıl öğrenebileceğim hakkında rehber var mı acaba? Bu konuda cahil kaldım da. Genişletmek için tıkla... Kasanızı açın ve PSU nuzun üzerindeki etikette yazıyor olması lazım. Kutusu varsa onun üzerinde de yazar.
1 188245 Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 163 Çözümler 2 5 Nisan 2018 #14 Ben de İ7 3770 modeli için birikim yapıyorum. Tam anlamıyla bir canavar. aybrktrhn dedi: Bütçeyi biraz arttırıp ikinci el i7 3770 alabilirsiniz. Ekran kartınız düşük olsa bile oyun için yeterli. İlerleyen zamanlarda da para biriktirip ekran kartını güncelleyeceğiniz zaman konu açarsınız. Genişletmek için tıkla... Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Nisan 2018 Son düzenleme: 5 Nisan 2018
Ben de İ7 3770 modeli için birikim yapıyorum. Tam anlamıyla bir canavar. aybrktrhn dedi: Bütçeyi biraz arttırıp ikinci el i7 3770 alabilirsiniz. Ekran kartınız düşük olsa bile oyun için yeterli. İlerleyen zamanlarda da para biriktirip ekran kartını güncelleyeceğiniz zaman konu açarsınız. Genişletmek için tıkla... Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Nisan 2018