Oyunda toplamda 50 saatim falan var, o yüzden çok fazla bilgim yok. Atölyede bu setler var, böyle birikmiş. Sizce 13-14 bin krediyle hangilerini açayım? Var mı önerdiğiniz setler, bunu mutlaka açmalısın vs. dedikleriniz?
Buz Kraliçesi Seti fotoğrafındaki soldaki 5. (beyazlı kırmızı saçlı sanırım) o sette eğer yüz de varsa kesinlikle tavsiye ederim oyundaki en güzel yüz o sette
Buz Kraliçesi Seti fotoğrafındaki soldaki 5. (beyazlı kırmızı saçlı sanırım) o sette eğer yüz de varsa kesinlikle tavsiye ederim oyundaki en güzel yüz o sette
Vallahi hocam bu son zamanlarda çok fazla etkinlik vardı galiba oyuna zaten tek tük giriyorum Max 1-2 saatliğine onda da etkinlikleri yapıp çıkıyorum. Çoğu avcı kasası mı nedir ondan çıktı zaten. Galaxy Squad ve kurt adamı açacağım bunların harici başka önerdiğin var mı hocam?
Benim de en çok o dikkatimi çekti harbiden güzel parıldaması da çok önemli değil CS'ci olduğum için skin güzel olsun yeter oyun içi hallederiz bir şekilde haha
Yazılanların hepsini açtım hocam. Bu fotoğraftaki ikisini bir de ilk yorumda belirtilen güzel yüz olanı ve Galaxy Squad olan dinozorlu versiyonu bu dördünü açtım şu anlık.