PUBG için set önerisi

cankem122

Picopat
Daha fazla  
Oyunda toplamda 50 saatim falan var, o yüzden çok fazla bilgim yok. Atölyede bu setler var, böyle birikmiş. Sizce 13-14 bin krediyle hangilerini açayım? Var mı önerdiğiniz setler, bunu mutlaka açmalısın vs. dedikleriniz?

Dosya Ekleri

• PUBG111.png
    PUBG111.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 92
  • PUBG222.png
    PUBG222.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 82
Buz Kraliçesi Seti fotoğrafındaki soldaki 5. (beyazlı kırmızı saçlı sanırım) o sette eğer yüz de varsa kesinlikle tavsiye ederim oyundaki en güzel yüz o sette

Buz Kraliçesi Seti fotoğrafındaki soldaki 5. (beyazlı kırmızı saçlı sanırım) o sette eğer yüz de varsa kesinlikle tavsiye ederim oyundaki en güzel yüz o sette

Evet al yanaklı bir suratı var en güzeli olduğuna hiç dikkat etmemiştim. Onun haricinde diğerlerinde var mı böyle nadir bir şeyler? :D

50 saatte nasıl bu kadar set geldi bişmiy ama Galaxy Squad veya kurt adam yap.
Tabii kurt kafası gözüküyorsa.

Vallahi hocam bu son zamanlarda çok fazla etkinlik vardı galiba oyuna zaten tek tük giriyorum Max 1-2 saatliğine onda da etkinlikleri yapıp çıkıyorum. Çoğu avcı kasası mı nedir ondan çıktı zaten. Galaxy Squad ve kurt adamı açacağım bunların harici başka önerdiğin var mı hocam?

İlk fotoğraf 4. sıradaki paket güzel maskesi LED ışıklı ama oyun içinde çok fazla parlıyor kostüm ve dikkat çekiyor.

Benim de en çok o dikkatimi çekti harbiden güzel parıldaması da çok önemli değil CS'ci olduğum için skin güzel olsun yeter oyun içi hallederiz bir şekilde haha :D

İlk fotoğraf 4. sıradaki paket güzel maskesi LED ışıklı ama oyun içinde çok fazla parlıyor kostüm ve dikkat çekiyor.
Bence çok ışıklı, yerini belli eden şeyler yapma; avlanmak için kurt adam iyi gibi, otlarda falan.

bunu ve kurtadamın fotosonu atabilir misin merak ettim.
Evet al yanaklı bir suratı var en güzeli olduğuna hiç dikkat etmemiştim. Onun haricinde diğerlerinde var mı böyle nadir bir şeyler? :D

Bence çok ışıklı, yerini belli eden şeyler yapma; avlanmak için kurt adam iyi gibi, otlarda falan.

Bunu ve kurtadamın fotosonu atabilir misin merak ettim.

Yazılanların hepsini açtım hocam. Bu fotoğraftaki ikisini bir de ilk yorumda belirtilen güzel yüz olanı ve Galaxy Squad olan dinozorlu versiyonu bu dördünü açtım şu anlık.

Dosya Ekleri

• kurtadamppppp.png
    kurtadamppppp.png
    803,1 KB · Görüntüleme: 43
  • neonpubgggg.png
    neonpubgggg.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Geri
Yukarı