PUBG için Sistem Toplama tavsiyesi

Art3Q

Decapat
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar alacağımda PUBG oynuyorum. Bir de CS ve LOL oynuyorum. Bu oyunlara uygun sıkıntı çıkarmayacak fiyat performans bilgisayarları önerir misiniz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar alacağımda PUBG oynuyorum. Bir de CS ve LOL oynuyorum. Bu oyunlara uygun sıkıntı çıkarmayacak fiyat performans bilgisayarları önerir misiniz? Teşekkür ederim.
Size 10000 TL fiyata da sistem önerebilir 3000 TL' ye de. İlk önce bütçe belirtin.

Size 10000 TL fiyata da sistem önerebilir 3000 TL' ye de. İlk önce bütçe belirtin.
3.000 3.500
3.000 3.500
3.000 3.500
VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ-INTEL I3-MSI GTX1650 GAM.X-MSI H310M-250GB - Vatan Bilgisayar şuna bakar mısın vatandan alıcam da . Bu siteden önerirseniz sevinirim.
Arkadaşlar vatan dan alıcam ordan bakıp kasalardan önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
O sistem çok kötü. o sitenin o fiyattaki en iyi kasası bu. İlla oradan alacaksan bunu al. Hem daha güçlü hem daha ucuz. Artan parayla da bir 8 GB RAM daha alın 16 GB RAM olur mis gibi.

O sistem çok kötü. o sitenin o fiyattaki en iyi kasası bu. İlla oradan alacaksan bunu al. Hem daha güçlü hem daha ucuz. Artan parayla da bir 8 GB RAM daha alın 16 GB RAM olur mis gibi.
Ama main oyun pubg yani onu açıp açmadığı önemli de bi yardımcı olur musun ?
Arkadaşlar vatan dan alıcam ordan bakıp kasalardan önerirseniz sevinirim.
Birde bunda 500 watt yeterlimi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı