PUBG indirim olmadan alınır mı?

Utku Kahraman

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda PUBG'nin Steam üzerinde 70 liralık bir fiyatı var ve gelecek 2 ayda Black Friday ve Yılbaşı indirimi gibi indirimler olacak. Sorum şu sizce indirim beklemeye gerek var mı yoksa beklemek boşa zaman kaybı mı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önceki indirim yani yaz indiriminde PUBG indirme girmemişti. Belki bu 2 indirim zamanında indirime girebilir paranı sakla eğer indirimde düşmesse alırsın.

Bana sorarsan erken erişim olduğu için almanı hiç tavsiye etmem. DayZ'de aynı PUBG gibi, ya hiç indirime girmez yada %10 gibi komik bir indirim olur.

Erken erişimde olduğu için ve bu fiyat sekmesinde olduğundan bence alınmaz, zaten standart sürekli aynı muhabbet bir süre sonra sıkacağı kesin.

Ne kadar erken alirsan o kadar iyi. Oyunda kutu satarak zaten parasini cikartiyorsun. Ben gamescom kasalari ile 110 tl biriktirdim. 8 adet 17 tl den satilan gamescom kasam duruyor. Fiyatin artmasini bekliyorum. Sende oyunda hali hazirda duran kasalari satarak oyunu ucuza almis sayilabilirsin.

O kısmı CS GO'daki kasalar gibi, kısmet. Herkese kasa düşmeyebiliyor.

İndirime girse bile fiyatı 10₺ falan düşecektir diye tahmin ediyorum. Peki beklemeye değer mi ? Hayır. Oyun her kuruşunu hak ediyor ayrıca oyun içinde aldığınız sandıkları satarak oyunun parasını uzun vadede amorti edebiliyorsunuz

İndirime girmez. İndirim, satılmayan bir ürünü satmak içi yapılır. PUBG çıktığından beri Steam'de 1 numara. Satışları rekorlar kırıyor. Neden indirim yapılsın ki? Ben olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…