PUBG indirim olmadan alınır mı?

Utku Kahraman

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda PUBG'nin Steam üzerinde 70 liralık bir fiyatı var ve gelecek 2 ayda Black Friday ve Yılbaşı indirimi gibi indirimler olacak. Sorum şu sizce indirim beklemeye gerek var mı yoksa beklemek boşa zaman kaybı mı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsan erken erişim olduğu için almanı hiç tavsiye etmem. DayZ'de aynı PUBG gibi, ya hiç indirime girmez yada %10 gibi komik bir indirim olur.

Ne kadar erken alirsan o kadar iyi. Oyunda kutu satarak zaten parasini cikartiyorsun. Ben gamescom kasalari ile 110 tl biriktirdim. 8 adet 17 tl den satilan gamescom kasam duruyor. Fiyatin artmasini bekliyorum. Sende oyunda hali hazirda duran kasalari satarak oyunu ucuza almis sayilabilirsin.

Ne kadar erken alirsan o kadar iyi. Oyunda kutu satarak zaten parasini cikartiyorsun. Ben gamescom kasalari ile 110 tl biriktirdim. 8 adet 17 tl den satilan gamescom kasam duruyor. Fiyatin artmasini bekliyorum. Sende oyunda hali hazirda duran kasalari satarak oyunu ucuza almis sayilabilirsin.
O kısmı CS GO'daki kasalar gibi, kısmet. Herkese kasa düşmeyebiliyor.

İndirime girse bile fiyatı 10₺ falan düşecektir diye tahmin ediyorum. Peki beklemeye değer mi ? Hayır. Oyun her kuruşunu hak ediyor ayrıca oyun içinde aldığınız sandıkları satarak oyunun parasını uzun vadede amorti edebiliyorsunuz :)

İndirime girmez. İndirim, satılmayan bir ürünü satmak içi yapılır. PUBG çıktığından beri Steam'de 1 numara. Satışları rekorlar kırıyor. Neden indirim yapılsın ki? Ben olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı