PUBG Kill Rekorunuz kaç?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 5.444
Forum Shroud kaynıyormuş da haberim yokmuş...

Benim rekorum 2. (Yazıyla iki) Sorun kolsuz olmam değil, kör olmam. Sık oynamadığım için mi bilmiyorum ama gözlerim bir türlü oyundaki çevreye alışmıyor. Bu yüzden mecburen PUBG değil "Çıplak Halde Çalıdan Başak Tarlasına Sürünme Simulator 2017" oynuyorum. :)

Benim rekorum 2. (Yazıyla iki) Sorun kolsuz olmam değil, kör olmam. Sık oynamadığım için mi bilmiyorum ama gözlerim bir türlü oyundaki çevreye alışmıyor. Bu yüzden mecburen PUBG değil "Çıplak Halde Çalıdan Başak Tarlasına Sürünme Simulator 2017" oynuyorum. :)

Ahahaha buna katılıyorum herkes yatarak oynuyor. Sürekli oynamadığından kaynaklanıyor olabilir mobil oynuyorsan görmen daha imkansız hale geliyor. Death Matchleri oynamanı tavsiye ederim.

Benim de gözüm iyi görüyor da kolum protez. Önümde arkası dönük adamı vuramıyorum. Hatta bazen yanlışlıkla arabadan atlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı