PUBG Koşmaya Başlayınca Oluşan Ses Problemi

morani1903

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.

Oyunu çalıştırıyorum seslerde hiçbir problem yok. Oyuna giriş yapıyorum, 1 dakikalık bekleme süresine başladığımız alana girdiğimde sesler hala gelmeye devam ediyor. Karakterimi eğer koşturmaz yürütürsem ses kesilmiyor. Ama ne zaman koşmaya başlasam oyunda 3 saniye boyunca sanki kulaklığın sesini tamamen kısmışım gibi ses tamamen kesiliyor sonra kendi kendine geri geliyor. Uçağa biniyoruz haritaya atladığımda yine aynı problem koşmaya geçiş yaptığımda sesler gidiyor kendi kendine geri geliyor. Arabaya biniyorum indiğimde yürüsem yine sorun yok koşmaya başladığımda ses gidiyor.

Bana yazılımsal yada codec problemi gibi geldi ama PC'ye format dahi attım. Kulaklığımın en son yazılımı kurulu. BIOS güncel. Ses kartı sürücüsü güncel.

Kulaklığım Logitech G430. Ses kesilme problemi sadece PUBG'de oluyor başka hiç bir oyunda olmuyor. Yardım edin, ne yaptıysam çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun Pubg'den olduğunu düşünüyorsan Steam kütüphanesine girip Pubg'ye sağ tıklayın özelliklere basın ve yerel dosyalardan "Oyun dosya bütünlüğünü doğrula" gibi bir yazı olacaktır ona basın. Eğer dediğiniz gibi kulaklık ve bilgisayarda sıkıntı yoksa Pubg'nin ses dosyasında bir şey yanlıştır bu yöntemi deneyip geri dönüş yapın. İyi günler:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı