PUBG Lite 0xc0000007b Hatası

FrameWorker

Centipat
PUBG Lite'da 0xc0000007b hatası yaşıyorum. Youtube kanalınızda 1 Şubat 2018'de paylaşmış olduğunuz videoyu izleyerek buraya geldim. Process dosyasının Logfile'ı buraya paylaştım bakıp yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem güncel ise çalışır. Tüm Windows Update güncelleştirmelerini yaptıktan sonra bu güncelleştirmeyi kurun:

Sorun Windows'un güncel olmamasından kaynaklı. Windows 10'a geçerseniz sorun çözülecek.
Hocam Windows sürümü ile Oyunun bir alakası yoktur.
Windows 7 ile sıkıntısız oynuyordum 1903 güncellemesi ile 10 geçtim.
Sorun Dll dosyalarında yanlış bit dosyayı yanlış yere atmış.
64 Bit için SYSWOW64 32 bit için System32 atması gerekiyordu.

Hocam tamam ama arkadaş ilk indirdiğinde DLL eksik ise ki olabiliyor, DLL indirip attıysa fakat DLL'leri yanlış yere atmış ise?
Olabilir.
Ben de bu hatayı alıyordum DLL dosyalarını yanlış yere atmışım 64 Bit dosyayı SysWow64'e atacağıma System32'ye atmışım.

DLL atmak her zaman çözüm sağlamaz. Bu yüzden eksik dosyayı tespit edip ilgili kurulumu yüklemek gerekiyor:

Sistem güncel ise çalışır. Tüm Windows Update güncelleştirmelerini yaptıktan sonra bu güncelleştirmeyi kurun:

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı