Çözüldü PUBG Lite: "A monitor program has been found running in your System"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha geçen gün girdiğim PUBG Lite bugün bu hatayı veriyor.
Şimdiden cevaplayayım arka planda çalışan uygulamaları kapattım, oyunu silip yeniden yükledim ama olmadı yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu anlık bir antivirüs programım yok Windows Defender'ı kapatayım mı?

Geçici olarak bir kapatıp deneyebilirsiniz. Dediğim gibi bu sorun bellek kullanımından olmalı. Görev yöneticisinden Bellek kısmına tıklayıp kullanan uygulamaları sıralayın. Bilmediğiniz, sistem düzeltme tarzı yazılımlar varsa program ekle veya kaldır kısmından tamamen kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin.

bellekkullanımı.jpg
Herhangi bir antivirüs yazılımı kullanıyorsanız devre dışı bırakın. Yazmışsınız ama yararlı gördüğünüz IOBit vb. sistem temizleme uygulamaları kullanıyorsanız tamamen bilgisayarınızdan kaldırın. Bu hatayı alırken görev yöneticisinde bellek kullanımı ne durumda oluyor? Bellek kullanımı yapan uygulama var ise görev yöneticisinden tespit edip kapatın.

Şu anlık bir antivirüs programım yok Windows Defender'ı kapatayım mı?

Geçici olarak bir kapatıp deneyebilirsiniz. Dediğim gibi bu sorun bellek kullanımından olmalı. Görev yöneticisinden Bellek kısmına tıklayıp kullanan uygulamaları sıralayın. Bilmediğiniz, sistem düzeltme tarzı yazılımlar varsa program ekle veya kaldır kısmından tamamen kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin.

bellekkullanımı.jpg

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı