PUBG Lite açılmıyor

ronark

Hectopat
PUBG Lite bu ekranda kalıyor ve ilerlemiyor. Sildim tekrar yükledim, her şeyi yaptım fakat olmuyor. Çözümü nedir?
CPU: Ryzen 5 1600.
GPU: RX550 4 GB.
RAM: 8 GB 3000MHz.

Adsız.png

Hocam aynısı geçen gün başıma geldi şu arkadaşın anlattığı yöntem ile çözdüm sorunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce de denedim bunu bende güvenlik duvarı da gelmiyor, çift tıklayınca da açmıyor. Keşke onlar gelse bir şekil çözerim.

Eğer öyleyse bahsettiğim raporu paylaşırsanız sorununuzu çözebilirim.
Dediğinizi uyguladım link aşşağıda mevcut, şimdiden teşekkür ederim.
Dostum açılmıyorsa açılmıyordur. Zorlama bence boş ver. Piyasada yüzlerce Battle Royale var. Uğraşmayın derim.

Diğer Battle Royal oyunlar ile çok aram yok o yüzden PUBG için bu kadar uğraşıyorum, yoksa çoktan silmiştim.

C:\Windows\System32\msvcp140.dll C:\Windows\System32\vcruntime140.dll

Bu iki dosyayı silip aşağıdakileri kurun.
Bazılarında birden fazla dosya var, hepsini indirip kurduğunuza emin olun. Ayrıca indirme sırasında birden çok dosya indirme ile ilgili bir bildirim alırsanız izin verin.

C:\Windows\System32\msvcp140.dll C:\Windows\System32\vcruntime140.dll

Bu iki dosyayı silip aşağıdakileri kurun.
Bazılarında birden fazla dosya var, hepsini indirip kurduğunuza emin olun. Ayrıca indirme sırasında birden çok dosya indirme ile ilgili bir bildirim alırsanız izin verin.
Visual C++ 2015 yüklerken kurulum başarısız hatası veriyor.

Denetim masasından C++'ın 2015 sürümüne ait her şeyi kaldırın. Sonra attığın linkten yükleyin.

Denetim masasından C++'ın 2015 sürümüne ait her şeyi kaldırın. Sonra attığın linkten yükleyin.

Yaptım fakat değişen bir şey yok, yardımınız için teşekkür ederim sanırım düzelmeyecek gibi duruyor hem sizin dediklerinizi hem de internetteki çözümleri denedim fakat değişen bir durum olmuyor son çare format atacağım bakalım o da çözüm olmazsa PUBG Lite oynamayacağım demektir.

Düzelir, merak etmeyin. Denetim masasından C++ yazılımlarının ekran görüntüsünü atar mısınız?

Düzelir, merak etmeyin. Denetim masasından C++ yazılımlarının ekran görüntüsünü atar mısınız?

Bilgisayarın güncelleştirme sırasında otomatik kurduğu C++ dosyalarından dolayı oluyormuş, format attım C++ programını manuel yükledim şu an 170FPS ile Ultra ayarlarda oynuyorum, ilgilendiğiniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı