PUBG Lite açılmıyor

Alpigo

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Alanya
Daha fazla  
Meslek
Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı
Launcher'ını açıyorum sorun yok ancak Başla'ya basınca PUBG Lite açılmıyor. Bu sorun daha ilk defa Windows 10'u güncelledikten sonra oldu. 20H2 güncellemesi ile bir alakası var mıdır bilmiyorum ancak dün çalışıyordu. Güncellemeden önce de çalışıyordu şimdi basıyorum hiçbir görüntü gelmiyor ve başla butonu tekrardan aktif oluyor. Çalışıyor yazısı gidiyor. 🙁

Son düzenleyen: Moderatör:
Launcher'ını açıyorum sorun yok ancak Başla'ya basınca PUBG Lite açılmıyor. Bu sorun daha ilk defa Windows 10'u güncelledikten sonra oldu. 20H2 güncellemesi ile bir alakası var mıdır bilmiyorum ancak dün çalışıyordu. Güncellemeden önce de çalışıyordu şimdi basıyorum hiçbir görüntü gelmiyor ve başla butonu tekrardan aktif oluyor. Çalışıyor yazısı gidiyor. 🙁
Ben 20H2 güncellemesi ile oynadım bir sıkıntı olmadı, driver kaynaklı olabilir.

PUBG LITE için Microsoft'un geliştirmiş olduğu KRAFTON Graphics denen bir programı kurdum. Programı çalıştırdıktan sonra PUBG LITE'a artık girebiliyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı