PUBG Lite crash reporter hatası

SefaSTSMBL

Centipat
indir.jpg

PUBG Lite crash reporter hatasını alıyorum PC kıracağım artık tak etti.

• Processor: AMD Athlon(tm) II X3 445 Processor (3 CPUs), ~3.1GHz
  • System model: GA-MA74GMT-S2
  • Windows 7 Ultimate 64-Bit
  • NVIDIA GeForce GT 710
  • 8 GB RAM
  • DirectX 11
Recep abi bazen oyunu acarkene veriyor bazen acılıyor oyunda veriyor, bazen 2. 3 saat vermiyor oynuyorum. Ama inadi tutu muydu acılmıyor crash report hatasını veriyor.

Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarın Windows 10 destekliyor. Güncel sürüme geçebilirsin.

Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarın Windows 10 destekliyor. Güncel sürüme geçebilirsin.

Abi önce zaten Windows 10'du başkasına sormuştum sistemin Windows 7 destekliyor dedi Windows 7 yükle dedi yükledim yine aynı yine aynı.

Yok abi ya gine aynı hatayı veriyor Windows 10 gectim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben bu sorunu 2 aydır arıyorum. Tek çözüm ne biliyor musun MSI Afterburner'dan (Core clock MHz) diye bir şey var o fazla olduğu için ekran kartı vermesi gerektiğinden fazla güç verdiği için oyunların çoğu error veriyor, crash veriyor. Core clock MHz'i az az düşüre düşüre git. Ne zaman hata vermedi orada bırak. Eğer oyun içi yine hata verirse biraz daha düşür. Elli elli düşür veya otuz otuz. Olursa yaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı