SefaSTSMBL
Centipat
PUBG Lite crash reporter hatasını alıyorum PC kıracağım artık tak etti.
- PC özellikleriniz nedir?
- Olay görüntüleyicisi altına rapor düşüyor mu? Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma - Technopat Sosyal
- Hata oyunu açarken mi yoksa oynarken mi çıkıyor?
Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarın Windows 10 destekliyor. Güncel sürüme geçebilirsin.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarın Windows 10 destekliyor. Güncel sürüme geçebilirsin.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.