Çözüldü PUBG Lite Donma Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KoKi

Hectopat
Daha fazla  
Beyler PUBG Lite'ı kurdum. Oyun sorunsuz açılıyor ama menü geldiği anda feci bir kasma oluyor. Menü de bile kasması çok tuhaf. Zar zor oyuna girdim oyunda da 5-6 FPS falan alıyorum. Bu sorunu yaşayan bir ben miyim? Yabancı kaynaklarda da böyle bir sorunla karşılaşanı görmedim. Ekran kartı driverı güncel.

Sistem:

I7 8700 3.2
8 GB RAM
RX 590 Nitro + SE
ASUS TUF B360 Plus Gaming

Çözüm
Hocam ben çözdüm. Oyuna girip ayarlardan ekran çözünürlüğünü en düşüğe çekeceksin. Sorun çözülüyor daha sonra tekrar istediğin çözünürlüğe getirebilirsin. Bunları yaparken CTRL'nin sağındaki Windows tuşundan yardım al.
Kardeş bende de var aynı problem kimse cevap vermiyor. Hatta düne kadar oynuyordum bugün oldu. Profilime bak ben de sordum aynı soruyu cevap veren yok. Sabahtan beri öne çıkarıyorum.

Hocam ben çözdüm. Oyuna girip ayarlardan ekran çözünürlüğünü en düşüğe çekeceksin. Sorun çözülüyor daha sonra tekrar istediğin çözünürlüğe getirebilirsin. Bunları yaparken CTRL'nin sağındaki Windows tuşundan yardım al.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı