PUBG Lite "DX11 feature level 10.0 is required to run the engine" Hatası

alisamet0666

Decapat
PUBG Lite'ye girmek istediğimde "PUBG Lite "DX11 feature level 10.0 is required to run the engine" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Directx'im 12 ve bilgisayarım Windows 10.

Ekran Alıntısı.PNG eş.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de ekran kartım Nvidia GT720M, ekran kartı DX11 destekliyor, ayrıca PUBG'nin verdiği listede ekran kartım var fakat bende de"DX11 feature level 10.0 is required to run the engine" hatası çıkıyor.

Windows 10 yüklü, dxdiag'dan dizüstünün dahili ekran kartı 11.2, Nvidia 12 olarak gözüküyor. Ekran kartı Fermi, bu yüzden nvidia sitesinde ki son driverları yükleyemiyorum. Aygıt yöneticisi ve Geforce Experience ile kontrol ettiğim zaman zaten son sürüm yüklü olarak gözüküyor.

Ne yaptım ne ettiysem olmadı. PUBG güncelleme çıkarmalı ve bence sorunu onların halletmesi gerekli. Konuyu araştırırken Türkiye'ye açılmadan önce VPN ile oynayan arkadaşlar, Türkiye açılışı ve güncelleme sonrası oyuna giremediklerini belirtiyor.

Bende vpn ile oynayabiliyordum hiçbir sorunda yaşamamıştım zaten beni düşündüren noktada burası oldu neden vpn ile oynarken directX hata çıkarmadıda Türkiye versiyonu gelince hata çıkarttı ? Ben Pubg Lite Sorun bileti oluşturdum zaten bakalım dönüş yapacaklarmı merak konusu

Sistem gereksinimlerini bu kadar düşük tuttular, sözde "her sistemde çalışacak PUBG" dediler ancak ne 32Bit işletim sistemlerinde çalışıyor ne de DirectX 10.1 sistemlerde çalışıyor, Intel HD Graphicste bile çalışacağı iddia edilen bir oyun neden DirectX11 şart koşar ki? Cidden saçmalık, oyun DirectX10'da çalışmıyor.

Sistem gereksinimlerini bu kadar düşük tuttular, sözde "her sistemde çalışacak PUBG" dediler ancak ne 32Bit işletim sistemlerinde çalışıyor ne de DirectX 10.1 sistemlerde çalışıyor, Intel HD Graphicste bile çalışacağı iddia edilen bir oyun neden DirectX11 şart koşar ki? Cidden saçmalık, oyun DirectX10'da çalışmıyor.
Benim dahili ekran kartım HD grafik 4000 diye geçiyor. O bile DX11 olmasına rağmen oyun maalesef DX hatası veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı