HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2019 #11 Anil26 dedi: Bu Allahın belası oyun bana haram galiba. 1-2 el girip daha da oynayamadım. Genişletmek için tıkla... Ah bi globale çıksada rahatlasa şu millet.
Anil26 dedi: Bu Allahın belası oyun bana haram galiba. 1-2 el girip daha da oynayamadım. Genişletmek için tıkla... Ah bi globale çıksada rahatlasa şu millet.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #12 Denemediğim VPN, Proxy yok. Açılıyor, ya pingden dolayı oyun başlamıyor, ya da bölgenize uygun değil hatası alıyorum. Kesinlikle iğrenç bir şey.
Denemediğim VPN, Proxy yok. Açılıyor, ya pingden dolayı oyun başlamıyor, ya da bölgenize uygun değil hatası alıyorum. Kesinlikle iğrenç bir şey.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #13 Anil26 dedi: Denemediğim VPN, Proxy yok. Açılıyor, ya pingden dolayı oyun başlamıyor, ya da bölgenize uygun değil hatası alıyorum. Kesinlikle iğrenç bir şey. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin. Güzel bir rehber hazırlayacağım.
Anil26 dedi: Denemediğim VPN, Proxy yok. Açılıyor, ya pingden dolayı oyun başlamıyor, ya da bölgenize uygun değil hatası alıyorum. Kesinlikle iğrenç bir şey. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin. Güzel bir rehber hazırlayacağım.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 20 Nisan 2019 #14 Anil26 dedi: Denemediğim VPN, Proxy yok. Açılıyor, ya pingden dolayı oyun başlamıyor, ya da bölgenize uygun değil hatası alıyorum. Kesinlikle iğrenç bir şey. Genişletmek için tıkla... PC PUBG Lite Türkiye'de Oynamak (Rehber) - Technopat Sosyal Buyurun rehber.
Anil26 dedi: Denemediğim VPN, Proxy yok. Açılıyor, ya pingden dolayı oyun başlamıyor, ya da bölgenize uygun değil hatası alıyorum. Kesinlikle iğrenç bir şey. Genişletmek için tıkla... PC PUBG Lite Türkiye'de Oynamak (Rehber) - Technopat Sosyal Buyurun rehber.
Fidan Samet Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 21 Nisan 2019 #15 xKnighttoDie dedi: PUBG Lite Global ne zaman çıkacak? Haberi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinde geleceği söylenmişti bilmiyorum artık ne zaman gelir
xKnighttoDie dedi: PUBG Lite Global ne zaman çıkacak? Haberi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinde geleceği söylenmişti bilmiyorum artık ne zaman gelir
E egecam_17 Decapat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 266 Çözümler 1 23 Nisan 2019 #16 VPN Pro kullan bende çalıştı bu hafta sonu Pubg Lite'yi indirecem
Utku çokbilir Centipat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1 2 Ekim 2019 #17 Merhaba acaba vpn nası yapıyorsunuz çünkü benim bir arkadaşım almanyaya taşındı onla nası karşılıklı oynarız
Merhaba acaba vpn nası yapıyorsunuz çünkü benim bir arkadaşım almanyaya taşındı onla nası karşılıklı oynarız
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #18 Yeni konu açsanız daha çok yardımcı olurlar size. Yeni konu açın.