PUBG Lite İçin Sistem Toplama

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen 2200g +a320 anakart pubg lite için gayet uygun. APU nun performansı 750 ti a yakın.
AMD Ryzen 3 2200G R3 2200G 3.5 GHz Dört Çekirdekli Dört Iplik CPU Işlemci YD2200C5M4MFB Soket AM4
Olur mu?
O anakarta uyumlu 8 gb ram önerebilir misiniz?
Sen 2200g +a320 anakart pubg lite için gayet uygun. APU nun performansı 750 ti a yakın.
Kllisre ram ddr4 4 GB 8 GB 16 GB bellek 2133 MHz 2400 MHz 2666 MHz 1.2 V masaüstü dimm yüksek Uyumlu

Uyumlu mu bu?

Son düzenleme:
Adını hiç duymadığım bir marka bence bunu alabilirsin
750 Ti'ın yanına düşündüğüm parçalar uyumlu mudur? İşlemci ekran kartı darboğaz yapar mı?

Bir sorum daha olacak işlemci ve anakart uyumlu mu?
Lütfen düzenli iletişime geçelim.
Teşekkürler.
Bilmiyorsanız söyleyeyim alacağınız 750 ti kullanılmış yani sıkıntı çıkarabileceğini düşünüyorum.

Onlardan vazgeçtim r3 2200g APU sistem toplayacağım.
Bir soru soracağım şuan ki sistemim eski bir sistem ekran kartı olarak ATI Radeon HD 4350 ekran kartı bulunuyor. Ben bu Ryzen 3 2200g'nin yanına harici olarak bu ekran kartını takabilir miyim?

Bağlarsın ama o zaman hiçbir anlamı kalmaz. APU içindeki Vega 8 in performansı HD4350'den katbe kat iyidir.

Bir de yüksek MHz değerleri olan RAM'ler kullanın. Mümkünse çift kanal RAM yapın. Ryzen sistemlerde çift kanal çok performans artışı sağlıyor.

FX 6300 işlemci + ASUS R7 265 2 GB bir ekran kartı al o bile yeter. 1200 liraya sistemi kurarsın hatta 720p de Steam'dan PUBG bile oynarsın 80FPS ile.

720p de PUBG'de 80 FPS vermez, yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.
Sistemi topladım hocam 2gün önce WOW için topladım ama istersen FPS değerlerini atabilirim. 1080p de 80-55 arası alıyor, 720p de 80 çok rahat.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı