PUBG Lite için video kayıt programı önerisi

• Konuyu başlatan Doqii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.671

Doqii

Centipat
PUBG Lite oynuyorum sonrasında kaydımı izleyip hatalarımın üstünde durmaya çalışıyorum ancak OBS ile kayıt yaparken kayıt donuyor. Oyunu oynarken hiç sıkıntı yok. Sizce hangi uygulamayı kullanmalıyım? Bu arada sistemim;
  • CPU: AMD A4-4000 APU
  • GPU: AMD Radeon 5500 series
  • RAM: 6 GB (MHz Hatırlanmıyor)

OBS'yi canlı yayın için öneririm. Eğer hangi programı kullanacağınızı sorarsanız Action,Bandicam ve Fraps işinizi görür.

PUBG Lite oynuyorum sonrasında kaydımı izleyip hatalarımın üstünde durmaya çalışıyorum ancak OBS ile kayıt yaparken kayıt donuyor. Oyunu oynarken hiç sıkıntı yok. Sizce hangi uygulamayı kullanmalıyım? Bu arada sistemim;
  • CPU: AMD A4-4000 APU
  • GPU: AMD Radeon 5500 series
  • RAM: 6 GB (MHz Hatırlanmıyor)
Bandicam öneriyorum ordan zaten ayarlarla en kötü PC de bile kasmadan video çekersiniz.

Bandicam öneriyorum ordan zaten ayarlarla en kötü PC de bile kasmadan video çekersiniz.
En kötü PC de kasar. Ekran kartı işlemci olmadan çekemezsin. Olsa bile biraz güçlü olmalı.
Windows Game bar üzerinden kayıt edebilirsiniz Windows 10 kullanıyorsanız tabi.
Kullancıların altında Windows işaretleri var. Oradan anlayabilirsin Windows sürümünü.

En kötü PC de kasar. Ekran kartı işlemci olmadan çekemezsin. Olsa bile biraz güçlü olmalı.

Kullancıların altında Windows işaretleri var. Oradan anlayabilirsin Windows sürümünü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video bandicam GT 630M i5-3230M Laptopuyla çekildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video bandicam GT 630M i5-3230M Laptopuyla çekildi.

Kötü bir sistememi benziyor?
Dostum iyi bir işlemci iyi bir ekran kartı olsun ki oyun VBO kullansın oyun RAM ile çalıştırırsa oyunu video çekmeden fps alır VBO kapalıyken açsa daha iyi fps alır ama biraz yorulur sistem video çektiğinde VBO açık değilse RAM'ı çok tüketicek fps takılma azalma sorunu yaşıyacak bunun için orta seviye bir sistem lazım sen bana diyorsun "GT 630M i5-3230M Laptopuyla çekildi." Olamazmı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı