PUBG Lite kapatılmalı mıydı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Eskiden bilgisayarım kötüydü ve PUBG oynamak istiyordum ama oynayamıyordum sonradan PUBG Lite diye bir oyunun çıkacağını öğrendim bir süre oynadım ama sonradan oyun kapatıldı. Nedenini araştırdığımda ise oyuncu problemlerinden vs. kaynaklandığını gördüm sizce kapatılmasına gerek var mıydı? Şu an oynayacak bir sürü insan tanıyorum keşke kapatılmaydı diyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Eskiden bilgisayarım kötüydü ve PUBG oynamak istiyordum ama oynayamıyordum sonradan PUBG Lite diye bir oyunun çıkacağını öğrendim bir süre oynadım ama sonradan oyun kapatıldı. Nedenini araştırdığımda ise oyuncu problemlerinden vs. kaynaklandığını gördüm sizce kapatılmasına gerek var mıydı? Şu an oynayacak bir sürü insan tanıyorum keşke kapatılmaydı diyorum siz ne düşünüyorsunuz?

PC kaliteli değildi o zaman ben de PUBG yerine PUBG Lite oynayacaktım. Sonra PC versiyonun kaldırıldığını öğrenmiştim üzülmüştüm...

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatör ile oynanmaz mı? Play Store'de PUBG Mobile Lite hala var.Hemde 600 MB depolama ve 1 GB ram yeterli yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-13-18-57-28-949_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2024-01-13-18-57-28-949_com.android.vending.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 587
  • IMG_20240113_190059.jpg
    IMG_20240113_190059.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 550
Ben de neden kapatılıyor oyunu çok oynuyorum falan diye mail atmıştım. Oyuncu azlığından ve gereksiz yere zaman ayırıp destek vermek yerine diğer oyunlara zaman ayırmak istediklerini söylemişlerdi. Dürüstlükleri hoşuma gitmişti:).haklılardı da ayrıca oyun bulayım derken 3-4 dakika bekliyorduk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım ama PUBG Lite ile Mobile Lite hiç benzemiyor mu? Hiç bilgisayarda kurmadığımdan bilmiyorum.(zaten YouTube'da zorlanıyor onu da hiç açmazdı.)

Alakaları yok. PUBG PC versiyonun küçültülmüş hali idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı