PUBG Lite kapatılmalı mıydı?

Mobil + Steam PUBG karışımıydı. Oyunda çok fazla bug olduğu kadar hile de çoktu. Yaklaşık 1000 saatimi PUBG Lite'a vermişimdir. 2020 pandemi günlerinin en eğlenceli tarafı olmuştur benim için. İftardan sonra sahura kadar oynardık takımımla.
Kapanma nedenine gelirsek, normal steam PUBG çok fazla oyuncu kaybetmesiyle birlikte oyunu geliştirmeme kararı aldılar.
Hala özlediğim için YouTube videolarıma bakar özlem gideririm. Lite 'dan steam PUBG 'ye geçince attan inip eşeğe binmiş gibi olmuştum. 😂

Eskiden en az 4. nesil i5 ve GTX 950 RX 560 gibi kartlar gerekiyordu ki o zaman bunlar 2. elde de pahalıydı, şimdi tabiri caizse hurda sayılır bu donanımlar yani PUBG Lite falan gerek yok. Oyundan bir şey kazanamadılar ve de sırf 3-5 kişi PUBG oynasın diye de para, zaman, emek harcamaya gerek yok. Kapatılması iyi oldu PUBG'nin kullanıcı sayısınıda düşürmüştü aim olayı daha kolay olduğu için normal PUBG'den de geçen çok oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden bilgisayarım kötüydü ve PUBG oynamak istiyordum ama oynayamıyordum sonradan PUBG Lite diye bir oyunun çıkacağını öğrendim bir süre oynadım ama sonradan oyun kapatıldı. Nedenini araştırdığımda ise oyuncu problemlerinden vs. kaynaklandığını gördüm sizce kapatılmasına gerek var mıydı? Şu an oynayacak bir sürü insan tanıyorum keşke kapatılmaydı diyorum siz ne düşünüyorsunuz?

İyi gelir getirmiyor diye kapatıldığında duydum.

Emülatör ile oynanmaz mı? Play Store'de PUBG Mobile Lite hala var.Hemde 600 MB depolama ve 1 GB ram yeterli yazıyor.
Hocam PUBG Mobile Lite'den bahsetmiyor PUBG Lite den bahsediyor ikisi çok farklı oyunlar.

Yanlış hatırlamıyorsam oyunun kapanma sebebi için New stateyi bahane etmişlerdi, New state çıkacağı için PUBG Lite sunucularını da New state için kullanacakları hakkında bir söylenti vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı