PUBG Lite kapatılmalı mıydı?

Eskiden bilgisayarım kötüydü ve PUBG oynamak istiyordum ama oynayamıyordum sonradan PUBG Lite diye bir oyunun çıkacağını öğrendim bir süre oynadım ama sonradan oyun kapatıldı. Nedenini araştırdığımda ise oyuncu problemlerinden vs. kaynaklandığını gördüm sizce kapatılmasına gerek var mıydı? Şu an oynayacak bir sürü insan tanıyorum keşke kapatılmaydı diyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Zamanında 2 GB RAM'la PUBG Lite oynamıştım, nerede o eski günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Lite'ı ilk çıktığı zamanlardan kapanışına kadar oynamıştım. Yüzlerce saatim vardı. Bence oyun asıl PUBG'den daha iyiydi. Kapanınca GameLoop PUBG Mobile oyununa geçiş yaptım. Şu an için en iyi altenatif bu.

PUBG Lite'ı ilk çıktığı zamanlardan kapanışına kadar oynamıştım. Yüzlerce saatim vardı. Bence oyun asıl PUBG'den daha iyiydi. Kapanınca GameLoop PUBG Mobile oyununa geçiş yaptım. Şu an için en iyi altenatif bu.
PUBG Mobile'i uzun süre oynadım ama ben bu kadar kötü bir oyun görmedim. PC PUBG'ye başladım, 200 saatim falan var ama şu an diyorum ki, PUBG Mobile denen kötürüm oyunu nasıl o kadar süre oynamışım. Bir oyun kendini hiç mi geliştirmez? En son Rondo haritasını eklemişlerdi, PC PUBG'de ne kadar sevsem de Mobile’de girince 1 maç anca dayandım, o kadar kalitesizdi. Yaptıkları iki şey var 1. Etkinlik getirmek. 2. Desen getirmek (araba olur, silah olur). Başka yaptıkları hiçbir şey yok. Ama oyunun sevdiğim tek yönü combatının hızlı olması. PUBG daha gerçekçi olduğu için mecbur karakterler hantal, gerçeğe daha yakın. Ama PUBG Mobile’de öyle bir şey olmadığı için daha hızlı oyun yapabiliyorsun. Aslında bakılırsa bu da bir eksi ama ben şahsen hızlı combata sahip oyunları sevdiğim için bunu bir artı olarak görüyorum.

Evet. Oyun asil PUBG'yi almadan once denemek icin guzel bir alternatifti ve zaten sonradan Steam PUBG ucretsiz oldu. Ayrica neredeyse tamamen ayni olan iki oyuna gelistiricilerin zaman ve para harcamasi mantiksizdi. Zaten cok hile vardi.

Evet. Oyun asil PUBG'yi almadan once denemek icin guzel bir alternatifti ve zaten sonradan Steam PUBG ücretsiz oldu. Ayrica neredeyse tamamen ayni olan iki oyuna gelistiricilerin zaman ve para harcamasi mantiksizdi. Zaten cok hile vardi.

Sorun ücretinden çok aslında istediği sistem gereksinimlerinin de daha az olmasıydı. Para harcanması da gereksiz değildi o zamanlar. Kullanıcı sayısı fazlaydı çünkü. Hileler desek o zaman yoktu normal sürümde şimdi var. Lite sürümü beleş olunca onlarda çıkış yaptığı an ortaya çıktı. Ücretsiz olunca hallice hile sayısı da fazlalaşıyor. Herkes istediği kadar hesap açıp hile açabiliyor. Yani şu an evet aslında Lite sürümü aktif olsaydı gereksiz olurdu ancak PUBG hiç ücretsiz olmasaydı hala oyuncular fazla olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı