PUBG Lite kasma sorunu

burakucpnr

Centipat
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum PUBG Lite oynarken aşırı CPU kullanımı. Biraz araştırma yaptım birkaç kişinin daha başına gelmiş fakat çözüme ulaşan yok.

Yaklaşık 1 ay önce oyunu indirip kurduğumda gayet sorunsuz bir şekilde en yüksek ayarlarda CPU %30'larda, RAM 2 GB boş şekilde, GPU hiçbir şekilde ısınmadan oyunu oynayabiliyordum. Birkaç aksilik yüzünden bilgisayara format atmam gerekti ve sonra oyunu tekrar indirip kurdum şu anda CPU %90'larda geziyor aşırı bir şekilde kasma var lobiye zor giriyor. Format attıktan sonra GTA 5, Far CRY serileri, Assassin Creed serileri gibi oyunları kasmadan en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum sadece PUBG Lite oyununda bir sorun var.
Böyle bir şeyle karşılaşan var mı çözüm konusunda yardımcı olabilecek var mı? Siz söylemeden belirteyim. Windows BIOS ve bütün sürücüler ne var ise güncel.
  • İşletim sistemi Windows 7 Ultimate 64 Bit.
  • İşlemci AMD FX X6 6300 soket AM3+ 3.5GHz 14MB önbellek 95W 32NM.
  • Ekran kartı ASUS HD7850 DirectCU II GDDR5 2 GB 256Bit AMD Radeon DX11.1.
  • RAM G.Skill 4 GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V tek modül.
  • Anakart ASUS M5A97 le R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C. )

Lütfen format atmadan önce (2 günlük bir süreç) sorunsuz oynadığım oyunu işlemcin sorunlu ekran kartın sorunlu diyecekler yorum yazmasınlar. Tekrar edeyim format atmadan önce sorunsuz bir şekilde en yüksek ayarlarda oynayabiliyordum. Yardımlarınızı bekliyorum.

4 GB Ram ile bahsettiğin oyunları en yüksek ayarda kasmadan oynayabiliyorsun öyle mi ? Msi afterburner yükleyip pubg lite'da iken ekran görüntüsü atarsan problemi daha iyi anlayabiliriz.

Bilgisayarınız Windows 7 için çok yeni. Acil yeni işletim sistemine geçmenizi tavsiye ederim. W10 yükleyebilirsiniz. Zaman zaman böyle problemler yapabiliyor işletim sistemi. Ya da driverları doğru yüklediğinizden emin olun. Silip yeniden kurmayı deneyin.

Format atınca ekran kartı sürücüleri gitmiyor mu? Çok özür dilerim 2.okuyuşta gördüm güncellemişsiniz zaten.

İşletim sistemi PUBG Lite'da performansı etkilemez.
DirectX 11 Kullanıyor çünkü.
Anlayın artık şunu.
FX 6300'de APU bulunmadığı için tümleşik grafik kartı bulunmamaktadır.
Büyük ihtimal ile format sırasında bir şeyler ters gitti.
İstediğiniz bir sisteme yeniden format atıp bir daha deneyin.
Yazılımsal bir sorun ise geçecektir,Donanımsal ise aynısı tekrar edecektir.
Cevabı yazmayı unutmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…