PUBG LITE kayıt sorunu

Gamezone

Kilopat
PUBG LITE de NVIDIA GeForce experince ile anında yeniden oynatma son 20 dakikayı kayıt edemiyorum. Diğer oyunlarda bir sorun yok. Nasıl çözebilirim?

Eski sistemde Nvidia ekran kartı kullanırken bende de kayıt sorunları oluyordu. Gerçi giriş seviyesi bir ekran kartım vardı ondan da olmuş olabilir. OBS ile denediğimde daha rahat kayıt yapmıştım. Bir deneyin derim.

Eski sistemde Nvidia ekran kartı kullanırken bende de kayıt sorunları oluyordu. Gerçi giriş seviyesi bir ekran kartım vardı ondan da olmuş olabilir. OBS ile denediğimde daha rahat kayıt yapmıştım. Bir deneyin derim.
1060 ekran kartı oyundan sonra kayıt seçeneği sunduğu için pratik oluyordu. Deneyeyim. Forza da bile sorun olmuyor ondan enteresan geldi

1060 ekran kartı oyundan sonra kayıt seçeneği sunduğu için pratik oluyordu. Deneyeyim. Forza da bile sorun olmuyor ondan enteresan geldi

Ekran kartınız gayet güçlü esasında. OBS'den randıman alamazsanız Geforce Experience'i silip yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı