ASUS ROG STRIX G15 alınır mı?

Bu laptopun ikinci elini 24 bine almayı düşünüyorum sadece 2K ekranı olması cezbediyor. Temiz ve neredeyse hiç kullanılmamış kutusu ve faturası yok. Oyun olarak akşamları birkaç saatliğine sadece warface oynarım diğer oyunları oynarken keyif almıyorum. Sizce almaya değer mi? Bütçemi 35 bine kadar arttırabiliyorum ama aradaki farka değeceğini düşünmüyorum 4060 laptoplar var ya tasarımını beğenmiyorum, ekranları kalitesiz oluyor veya kronik sorunları mevcut.

1760556741333.png

Bütçe çıkabiliyorken Temiz Acer Nitro 16 4060 almanızı öneririm.3060 ROG Strix ne kadar iyi ve güzel gözükse de 4060 Acer Nitro 16 varken çok tercih edileceğini düşünmüyorum. Acer Nitro 16'ın kronik sorunu yok ve tasarım olarakta hoş bir tasarıma sahip. Uzun vadeli kullanım ve ileride kolay satılabilirlik açısından Acer Nitro 16 daha mantıklı bir seçim olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptop 24K ya bayağı iyi bir laptop ama kutu ve fatura olmaması sıkıntı. Bu arada 3060 2K da çoğu oyunda zorlanır haberiniz olsun. Ama dizi film izlerken iyi olur ekranı da iyi cihazın.

Eki Görüntüle 2588440
Bütçe çıkabiliyorken Temiz Acer Nitro 16 4060 almanızı öneririm. 3060 ROG STRIX ne kadar iyi ve güzel gözükse de 4060 Acer Nitro 16 varken çok tercih edileceğini düşünmüyorum. Acer Nitro 16'ın kronik sorunu yok ve tasarım olarak da hoş bir tasarıma sahip. Uzun vadeli kullanım ve ileride kolay satılabilirlik açısından Acer Nitro 16 daha mantıklı bir seçim olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Video yanlış oldu hocam herhalde. Bence ROG STRIX 24K ya daha mantıklı. Ekranı soğutması gücü en üst segment. Zaten arkadaş çeşitli oyunlar da oynamıyormuş ki oynasa bile 1080p de hala her oyunu oynar 3060 ile.

Bu laptopun ikinci elini 24 bine almayı düşünüyorum sadece 2K ekranı olması cezbediyor. Temiz ve neredeyse hiç kullanılmamış kutusu ve faturası yok. Oyun olarak akşamları birkaç saatliğine sadece warface oynarım diğer oyunları oynarken keyif almıyorum. Sizce almaya değer mi? Bütçemi 35 bine kadar arttırabiliyorum ama aradaki farka değeceğini düşünmüyorum 4060 laptoplar var ya tasarımını beğenmiyorum, ekranları kalitesiz oluyor veya kronik sorunları mevcut.

Hocam iyi hoşda 3060 Mobile ile 2K oyun oynamak istiyorsanız masaüstü olarak 3050'ye eşit olduğunu unutmayın Low'da oynamak zorunda kalırsınız tercih meselesi RTX 3050 8 GB vs 3060 Mobile [1-Benchmark Showdown] ama yine de iyi kötü oynanır tabii

Eki Görüntüle 2588440
Bütçe çıkabiliyorken Temiz Acer Nitro 16 4060 almanızı öneririm.3060 ROG Strix ne kadar iyi ve güzel gözükse de 4060 Acer Nitro 16 varken çok tercih edileceğini düşünmüyorum. Acer Nitro 16'ın kronik sorunu yok ve tasarım olarakta hoş bir tasarıma sahip. Uzun vadeli kullanım ve ileride kolay satılabilirlik açısından Acer Nitro 16 daha mantıklı bir seçim olur.

Maalesef uzun süredir ikinci el piyasasını takip ediyorum alınabilir olarak HP Omen ve Acer Nitro 16 var ancak az kullanılmış ve temizleri yok olsa bile hor kullanılmış deformeli çizikli laptoplar var. HP Omen hall sensör sorunu var. 35 bin civarına ROG Strix G16 RTX 4050 laptoplar var gereksiz pahalıdan satıyorlar.

Maalesef uzun süredir ikinci el piyasasını takip ediyorum alınabilir olarak HP Omen ve Acer Nitro 16 var ancak az kullanılmış ve temizleri yok olsa bile hor kullanılmış deformeli çizikli laptoplar var. HP Omen Hall sensör sorunu var. 35 bin civarına ROG STRIX G16 RTX 4050 laptoplar var gereksiz pahalıdan satıyorlar.

Omen 17'lerde yok hocam 16'lara bakmışsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı