PUBG Lite Launcher "ini fail" Hatası

emrecankaradag

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireceğim. Bizim internetimiz güvenli internet. Ve evin interneti ile oyuna girmeye çalışınca Launcher ini fail hatasını alıyorum. Fakat mobil veriyi bilgisayara bağlayıp girdiğimde hata vermiyor. Ve hiç mobil verim kalmadı. Güncelleme olduğu zaman da mobil veri'den güncelleyemiyorum çünkü güncellersem internetim çok azalıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Neden mobil veriden girince sıkıntı olmuyor da evin internetinden girince hata veriyor? Bunun çözümünü bilen birisi var mı? Varsa lütfen yardım etsin. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Mobil veride oyunun sunucuları blokeli değil de ondan. Güvenli İnternet hizmetinden çıkacaksınız.
Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle güvenli internetten çıkmam imkansız çünkü onu yapabilecek kişi ben değilim. İkinci olarak da bazı arkadaşlarım internetleri güvenli olmasına rağmen oyuna sorunsuz girebildiklerini söyledi. Bir şeyler daha söylemek istiyorum. Eskiden CS:GO da maç aradığım zaman hiçbir sorun olmazken yaklaşık 1.5 aydır "eşleştirme sunucusuna bağlanmak başarısız oldu" hatası vermeye başladı.(İnternet neredeyse 2 senedir güvenli modda) Acaba bilgisayar içinde bir sorun yüzünden böyle bir hata veriyor olabilir mi ? ve bir şey daha söyleyeceğim. Ne zaman bilgisayarda ki gereksiz dosyaları silsem ini fail den sonra yazan parantez içindeki 5000000 sayısı bazen 6232000 bazen 7142190 falan oluyor. Ben bu sorunun nedenini halen anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…