Çözüldü PUBG Lite Launcher siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

orengulzade

Decapat
Bende de aynı sıkıntı var arkadaşlar bi el atın, launcher'da giriş yaptıktan sonra launcher yükleniyor gibi görünüyor ondan sonra simsiyah kalıyor launcher, ne indirme yapabiliyorum ne de oyuna girebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sorun internet bağlantısından kaynaklanıyor galiba. Bende aynı sorunu yaşıyordum, Wi-Fi yerine telefonun mobil verisini USB kablo aracılığıyla bilgisayarla paylaştım, sonra Launcher geldiğinde Ethernet kablosunu geri taktım, telefonla olan bağlantıyı kestim ve ardından yine önceki gibi sıkıntısız çalıştı. Belki sizde ise yaramayabilir %100 olduğunu söylemiyorum. Ama denemeye değer 👍
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım fakat sanırım o sorunun şimdi düzelmiş olması lazım. Lauuncheri silin yeniden oynayın. Çünkü pubg lite türkiye sunucusunda 30 mayısta bir çökme sorunu oluşmuştur (yani ben öyle duydum) ve sorun hatası büyük ihtimalle launcherpc.dll hatası.

Bende de aynı sıkıntı var arkadaşlar bi el atın, launcher'da giriş yaptıktan sonra launcher yükleniyor gibi görünüyor ondan sonra simsiyah kalıyor launcher, ne indirme yapabiliyorum ne de oyuna girebiliyorum
Bu arada sitedeki her şeyi yaptım;
400367

Hem Intel Graphic Card'ın sürücüsü hem de GTX 850M'in sürücüsü güncel, sitede yer alan 3 güncellemenin 2 sini yaptım. Asp.net ve c++'ı yaptım, DX11'i yükleyemiyorum çünkü 12 var zaten.

1803 Enterprise kullanıyorsun. Soruna bunun sebep olacağını sanmıyorum ama yine de ilk tavsiyem 1903 Home/Pro kullanman.

Ekran kartı SSinden kastınız bu sanırım,

400395

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım fakat sanırım o sorunun şimdi düzelmiş olması lazım. Lauuncheri silin yeniden oynayın. Çünkü PUBG Lite Türkiye sunucusunda 30 Mayıs'ta bir çökme sorunu oluşmuştur (yani ben öyle duydum) ve sorun hatası büyük ihtimalle launcherpc.dll hatası.

Ayrıca bu dediğinizi de uyguladım temiz setup dosyası indirip en baştan tekrardan yükledim yine olmadı :(

1803 Enterprise kullanıyorsun. Soruna bunun sebep olacağını sanmıyorum ama yine de ilk tavsiyem 1903 Home/Pro kullanman.

Arka planda yüklemeye koydum onu da deneyeceğim ancak ben de sizin gibi düşünüyorum soruna sebep olmamalıdır bence de.

Bu sorun internet bağlantısından kaynaklanıyor galiba. Bende aynı sorunu yaşıyordum, Wi-Fi yerine telefonun mobil verisini USB kablo aracılığıyla bilgisayarla paylaştım, sonra Launcher geldiğinde Ethernet kablosunu geri taktım, telefonla olan bağlantıyı kestim ve ardından yine önceki gibi sıkıntısız çalıştı. Belki sizde ise yaramayabilir %100 olduğunu söylemiyorum. Ama denemeye değer 👍

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı