PUBG Lite oynamayın, oynattırmayın!

Oyuna zaten artık PUBG için olan güncellemeler falan da gelmiycek.
Oyunda bot fazla ve saçma sapan dağın üstüne mermi gitmemesi gibi hatalar var bırakın gitsin.
PUBG Steam içinde eşleştirme sistemi yok karşıma E-sporcu bile geliyor.

Siz PUBG Lite'ı mı diyorsunuz evet biraz saçma gerçek PUBG Mobile varken insanlar gidip onu oynuyorlar PUBG'nin çakması gibi bir oyun zaten Mobile'ı yapan kişi Lite'ı da yaptı aynı kişi ama bence Lite çöktü gibi kalite çok az.
Oynayabilsem bana yeter.
Oynama kardeşim kalite çöp bence pubg mobile i oyna.

PUBG Mobile'den Telefon'dan oynadım canım bayağı sıkıldı. Intel HD Graphics 2000 DirectX 11 değil olsa zaten 6 aydır oynuyor olacaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Vallahi yapımcılar şu kafada yapımcı: Paran yoksa bunu oynayacaksın kardeşim ver parayı al kaliteyi
Keşke yapımcılar da düşük bütçeli insanları düşünseler o yüzden en çok sevdiğim firma VALVe ve Crytek mojang neden mojang diye sorarsanız Minecraft'ın yapımcısı derki benim oyunumu korsan da oynayabilirsin işte böyle insanları seviyorum.

Parasında değilim normalde Steam sürümünü de alırım ama oyuncu sayısı çok az ve oyun botla dolu olduğu için almadım açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Mobile'den Telefon'dan oynadım canım bayağı sıkıldı. Intel HD Graphics 2000 DirectX 11 değil olsa zaten 6 aydır oynuyor olacaktım.
Ayn pubg lite oynayınca canı sıkılıyor insanın özellikle telefonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…