PUBG Lite oynamayın, oynattırmayın!

Siz PUBG Lite'ı mı diyorsunuz evet biraz saçma gerçek PUBG Mobile varken insanlar gidip onu oynuyorlar PUBG'nin çakması gibi bir oyun zaten Mobile'ı yapan kişi Lite'ı da yaptı aynı kişi ama bence Lite çöktü gibi kalite çok az.
Oynayabilsem bana yeter.:(
Oynama kardeşim kalite çöp bence pubg mobile i oyna.

Siz PUBG Lite'ı mı diyorsunuz evet biraz saçma gerçek PUBG Mobile varken insanlar gidip onu oynuyorlar PUBG'nin çakması gibi bir oyun zaten Mobile'ı yapan kişi Lite'ı da yaptı aynı kişi ama bence Lite çöktü gibi kalite çok az.

Oynama kardeşim kalite çöp bence PUBG Mobile'i oyna.

PUBG Mobile'den Telefon'dan oynadım canım bayağı sıkıldı. Intel HD Graphics 2000 DirectX 11 değil olsa zaten 6 aydır oynuyor olacaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, oyunun alfa sürümünden bu yana ara sıra girer oynarım. Son 2 aydır PUBG Lite ile hiçbir açıdan ilgilenilmediğini gördüm. Oyunda bir sürü hata doluyken öncelikle oyunun bir daha güncelleme almayacağı bilgisi verildi, daha sonra ise rapor sistemine hiç bakmamaya başladılar. Üç gündür aynı adam arabayla havada uçarak bizi öldürüyor fakat o kadar rapor etmemize rağmen kimse girip ilgilenmiyor. Kısacası Steam üzerinden satış yapmak için PUBG'yi bitirdiler.

Vallahi yapımcılar şu kafada yapımcı: Paran yoksa bunu oynayacaksın kardeşim ver parayı al kaliteyi
Keşke yapımcılar da düşük bütçeli insanları düşünseler o yüzden en çok sevdiğim firma VALVe ve Crytek mojang neden mojang diye sorarsanız Minecraft'ın yapımcısı derki benim oyunumu korsan da oynayabilirsin işte böyle insanları seviyorum.

Vallahi yapımcılar şu kafada yapımcı: Paran yoksa bunu oynayacaksın kardeşim ver parayı al kaliteyi
Keşke yapımcılar da düşük bütçeli insanları düşünseler o yüzden en çok sevdiğim firma VALVe ve Crytek mojang neden mojang diye sorarsanız Minecraft'ın yapımcısı der ki benim oyunumu korsan da oynayabilirsin işte böyle insanları seviyorum.

Parasında değilim normalde Steam sürümünü de alırım ama oyuncu sayısı çok az ve oyun botla dolu olduğu için almadım açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı