İ İbrahim kls Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 38 4 Ocak 2020 #1 Yeni topladığım bilgisayarda PUBG Lite'da 5 dakika geçirmeden siyah ekran verdi ve hiçbir işlem yapamadım. Kapatıp açınca düzeliyor. Not: Monitör eski. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
Yeni topladığım bilgisayarda PUBG Lite'da 5 dakika geçirmeden siyah ekran verdi ve hiçbir işlem yapamadım. Kapatıp açınca düzeliyor. Not: Monitör eski.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 4 Ocak 2020 #2 Sisteminizi belirtir misiniz? Güç kaynağınız yük altında yetmiyor olabilir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
FarXX Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 199 4 Ocak 2020 #3 Sistemini yazmamışsın ve yardım bekliyorsun. Bir tek mönitör eski yazmışsın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Free5255 Centipat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 118 4 Ocak 2020 #4 RX serisi bir ekran kartı olduğuna eminim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Wanderîng Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 98 Çözümler 2 4 Ocak 2020 #5 FarXX dedi: Sistemini yazmamışsın ve yardım bekliyorsun. Bir tek mönitör eski yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Adam belki acemi kardeşim ne boş yorum yapıyorsun . Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
FarXX dedi: Sistemini yazmamışsın ve yardım bekliyorsun. Bir tek mönitör eski yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Adam belki acemi kardeşim ne boş yorum yapıyorsun .
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 4 Ocak 2020 #6 Sisteminizin özellikleri nedir? Başka oyunlarda da oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 4 Ocak 2020 #7 FarXX dedi: Sistemini yazmamışsın ve yardım bekliyorsun. Bir tek mönitör eski yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör eski olduğuna göre sistem de biraz eskidir hâliyle. VGA giriş sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
FarXX dedi: Sistemini yazmamışsın ve yardım bekliyorsun. Bir tek mönitör eski yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör eski olduğuna göre sistem de biraz eskidir hâliyle. VGA giriş sanırım.
Wanderîng Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 98 Çözümler 2 4 Ocak 2020 #8 Silinen üye dedi: hocam monitör eski olduğuna göre sistemde biraz eskidir haliyle.vga giriş sanırım. Genişletmek için tıkla... Dostum yeni topladım demiş sistem için. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: hocam monitör eski olduğuna göre sistemde biraz eskidir haliyle.vga giriş sanırım. Genişletmek için tıkla... Dostum yeni topladım demiş sistem için.
KS KS İ İbrahim kls Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 38 5 Ocak 2020 #9 Wanderîng dedi: Adam belki acemi kardeşim ne boş yorum yapıyorsun . Genişletmek için tıkla... Wanderîng dedi: Dostum yeni topladım demiş sistem için. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Hocam monitör eski olduğuna göre sistem de biraz eskidir hâliyle. VGA giriş sanırım. Genişletmek için tıkla... SaviorAngel™ dedi: Sisteminizin özellikleri nedir? Başka oyunlarda da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorunu düzellttim ekran kartı driver larını yeniden yükledim şuan sıkıntı yok Free5255 dedi: RX serisi bir ekran kartı olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Rx570 Artı 0 Eksi
Wanderîng dedi: Adam belki acemi kardeşim ne boş yorum yapıyorsun . Genişletmek için tıkla... Wanderîng dedi: Dostum yeni topladım demiş sistem için. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Hocam monitör eski olduğuna göre sistem de biraz eskidir hâliyle. VGA giriş sanırım. Genişletmek için tıkla... SaviorAngel™ dedi: Sisteminizin özellikleri nedir? Başka oyunlarda da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorunu düzellttim ekran kartı driver larını yeniden yükledim şuan sıkıntı yok Free5255 dedi: RX serisi bir ekran kartı olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Rx570
Free5255 Centipat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 118 5 Ocak 2020 #10 bak nasıl anladım benimde rx570 garantiye gönderdim sağlam diye geri geldi bugüm format attım öyle denicem Artı 0 Eksi
bak nasıl anladım benimde rx570 garantiye gönderdim sağlam diye geri geldi bugüm format attım öyle denicem