PUBG Lite oynarken Windows simgelerinin gitmesi

PİKACHUFAN

Femtopat
Daha fazla  
Ben 6 dakika önce PUBG PC Lite oynuyordum ve tadını çıkarıyordum ancak adama ateş ederken birden bire pinge benzer bir şey oldu. Ondan sonra PUBG penceresi kapandı, Windows'dakı simgeler gitti sonra geldi. Hani yeniden başlatınca oluyor ya aklıma Windows 10 Pro'nun sebep olduğu fikri geldi . Forumda bazı arkadaşlar Windows 8.1 4 GB DDR4 RAM ve HDD için uygun dediler . Sizin tavsiyeleriniz nedir ve neden tavsiye ediyorsunuz?
Cevaplandırırsanız sevinirim.

Ben 6 dakika önce PUBG PC Lite oynuyordum ve tadını çıkarıyordum ancak adama ateş ederken birdenbire pinge benzer bir şey oldu. Ondan sonra PUBG penceresi kapandı, Windows'dakı simgeler gitti sonra geldi. Hani yeniden başlatınca oluyor ya aklıma Windows 10 Pro'nun sebep olduğu fikri geldi. Forumda bazı arkadaşlar Windows 8.1 4 GB DDR4 RAM ve HDD için uygun dediler. Sizin tavsiyeleriniz nedir ve neden tavsiye ediyorsunuz?
Cevaplandırırsanız sevinirim.

O PC'ye Windows 8.1 lazım. Ama driverlarınız 8.1'e uygun değilse(benim gibi)hayattan bezersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı