PUBG Lite "runtime eror 217" hatası

CihanCan

Centipat
Ben bilgisayarıma format atıktan sonra PUBG Lite setup açınca runtime eror 217 hatası veriyor. Eskiden sorunsuz oynayabiliyordum fakat format atıp Windows 10 yaptıktan sonra setup açılmıyor. Yani açılıp hatayı verip kapanıyor. Bilen varsa yardım etsin lütfen. Bütün driveleri güncelledim hatta PUBG Lite altında veren DirectX 11'i ve C++ diye bir şey vardı onu da onardım fakat halen aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
  • Bilgisayarınızın tarih / bölge ayarının doğru olduğuna emin olun.
  • Windows Update kontrolü yapın, güncel en son versiyonu yükleyin.
  • Registry Cleaner indirip kayıt defteri onarımı deneyin.

Merhaba,
merhaba ben bilgisayarım saçma bir şekilde günceliyemiyorum hata veriyor windows 10 u bilgisayarcıda kurmuştum
Merhaba,
Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden denenecek. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: şu hatayı alıyom

Başlat'a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC /SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol edin bir bakalım.

Başlat'a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC /SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol edin bir bakalım.
Dediklerini yapıyorum ama tekrar aynı hatayı veriyor. Ne yapmalıyım seri cevap verirsen sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı