PUBG Lite RX 580 düşük GPU kullanımı

Gxraycing

Centipat
R5 1600 AF islemcim 700Watt PSU ve RX 580 bir ekran kartım var. İkinci el almıştım RX 580'i ve bir sorunu yoktu. Aldığım arkadaş ekran kartı macununu yenile gibi bir şey söylemişti. PUBG Lite oynadım sizce bu değerler normal mi? Çözünürlük 1360X768.

20201102_172900.jpg

20201102_172921.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz yeterli görüntü kalitesini arttırabilirsiniz. Görüntü kalitesini düşürdüm FPS yüksek olur diye bir şey yok. Aradaki dengeyi bulamak gerekiyor. Çözünürlüğü arttırıp birkaç grafik ayarını kısın daha mantıklı olacaktır.

O çözünürlük için normal gibi

O çözünürlük için normal gibi.
Emin misiniz en az 80 kullanılması gerekmiyormu.Birde fps 130 140 falan.Yani neden 200 250 fps alamıyorum?
Sisteminiz yeterli görüntü kalitesini arttırabilirsiniz. Görüntü kalitesini düşürdüm FPS yüksek olur diye bir şey yok. Aradaki dengeyi bulamak gerekiyor. Çözünürlüğü arttırıp birkaç grafik ayarını kısın daha mantıklı olacaktır.
Steam pubg geçeceğim yakın zamanda steam pubgde böyle olmaz degilmi?

Emin misiniz en az 80 kullanılması gerekmiyor mu? Bir de FPS 130 140 falan. Yani neden 200 250 FPS alamıyorum?

Steam PUBG geçeceğim yakın zamanda Steam PUBG'de böyle olmaz degil mi?

Sisteminiz zaten sağlam arttırın kaliteyi sıkıntı yok. Çekin ayarları fule bir şey kaybetmessiniz en azından denemiş olursunuz. Ayarları tek tek kısarak kalite/fps dengesini yakalarsınız.

Bu arada gölgelendirmeyi açınca kullanım yüzde 80leri gördü ama neden 140 fps alıp %40 kullanılıyorda yüzde yüz kullanılıp 250 fps falan alamıyorum?

Bu arada gölgelendirmeyi açınca kullanım yüzde 80leri gördü ama neden 140 FPS alıp %40 kullanılıyorda yüzde yüz kullanılıp 250 FPS falan alamıyorum?

Zaten yeterli FPS'yi sağladığı için kendini yük altına sokmuyor. Zaten kendine verilen iş basit olduğu için işi en ucuz şekilde atlatıyor. Siz üstüne yük verirseniz kendini zorlar. Hemde yüksek grafikte oynamak sisteme zarar vermez korkmayın yani hem bunun için yapılmamış mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı