Gxraycing
Centipat
O çözünürlük için normal gibi
Emin misiniz en az 80 kullanılması gerekmiyormu.Birde fps 130 140 falan.Yani neden 200 250 fps alamıyorum?O çözünürlük için normal gibi.
Steam pubg geçeceğim yakın zamanda steam pubgde böyle olmaz degilmi?Sisteminiz yeterli görüntü kalitesini arttırabilirsiniz. Görüntü kalitesini düşürdüm FPS yüksek olur diye bir şey yok. Aradaki dengeyi bulamak gerekiyor. Çözünürlüğü arttırıp birkaç grafik ayarını kısın daha mantıklı olacaktır.
Emin misiniz en az 80 kullanılması gerekmiyor mu? Bir de FPS 130 140 falan. Yani neden 200 250 FPS alamıyorum?
Steam PUBG geçeceğim yakın zamanda Steam PUBG'de böyle olmaz degil mi?
Bu arada gölgelendirmeyi açınca kullanım yüzde 80leri gördü ama neden 140 fps alıp %40 kullanılıyorda yüzde yüz kullanılıp 250 fps falan alamıyorum?Sisteminiz yeterli görüntü kalitesini arttırabilirsiniz. Görüntü kalitesini düşürdüm FPS yüksek olur diye bir şey yok. Aradaki dengeyi bulamak gerekiyor. Çözünürlüğü arttırıp birkaç grafik ayarını kısın daha mantıklı olacaktır.
Bu arada gölgelendirmeyi açınca kullanım yüzde 80leri gördü ama neden 140 FPS alıp %40 kullanılıyorda yüzde yüz kullanılıp 250 FPS falan alamıyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.