drive.google.com
Belki oradan da indiremeyecekHocam sorunu çözdük, MediaFire üzerinden yükledim dosyayı artık indirebilir![]()
![]()
![]()
Kan dökülmeden olay kapansınAynen hocam, sen açıklama biz yardım etmeyelim.
Umarım indiremez. Bakalım yine açıklama yapmayacak mıBelki oradan da indiremeyecek?
HoydaaUmarım indiremez. Bakalım yine açıklama yapmayacak mı![]()
Bir açıklama yapmadan bizi terkedemezsinBaşlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor.
Bence eksik bilgilendirmeden ban yediBir açıklama yapmadan bizi terkedemezsin![]()
Hep sistemlerinizi tahmin ederdik, şimdi de hatanızı da tahmin edeceğiz, mükemmel!
MediaFire üzerinden paylaştım dosyayı oradan deneyin.Açıklama zaten setup. Exe inmiyor o tuşa 4milyonda bassan 1 kerede bassam açılmıyor yani o indir butonu işe yaramıyor eğer biliyorsanız gerçekten yardım edin.
Farklı tarayıcıdan dene eklentiler engelliyor olabilir.Açıklama zaten setup. Exe inmiyor o tuşa 4milyonda bassan 1 kerede bassam açılmıyor yani o indir butonu işe yaramıyor eğer biliyorsanız gerçekten yardım edin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.