PUBG Lite Setup inmiyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Düne kadar oyunu sorunsuz oynuyordum. Bugün oyun hata verip açılmayınca silip tekrar yüklemeyi düşündüm. PUBG Lite setup indirmek için resmi siteye girdiğimde iki download seçeneği karşıma çıkıyor. Sağ üst taraftaki seçeneği seçtiğimde hiçbir tepki vermiyor, sayfanın ortasında bulunan indirme seçeneğine tıkladığımda ise "https://lpc-dl.playbattlegrounds.com/installer/PUBG-Lite-Setup.exe" sayfasına yönlendiriyor ancak sayfa bulunamadı hatası veriyor. Bunun çözümü için yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Dosya verdiğiniz bağlantıdan sorunsuz iniyor. Farklı bir tarayıcı ile deneyin.

DNS sunucularınızı Google olarak ayarlayın, internet bağlantınızı kesip yeniden bağlanın ve tekrar deneyin.
Google sunucular;
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4

Kullandığınız antivirüs ve internet security yazılımları varsa devre dışı bırakıp deneyin.

Kullandığınız antivirüs ve internet security yazılımları varsa devre dışı bırakıp deneyin.
Açıkçası Windows Defender haricinde bir program kullanmıyorum. Bilgisayarımda sahte yazılım ya da herhangi bir korsan ürün de mevcut değil ki virüs bulaştı diyeyim. Mevcut setup sayfası hariç başka hiçbir sayfada problem yaşamıyorum.
VPN açarak indirmeyi denediniz mi? Basit bir Chrome VPN eklentisiyle deneyebilirsiniz. Dosya sorunsuz iniyor.
Çok ilginç, VPN ile inmeye başladı. Ancak oyun Global çıkış gerçekleştirdiği için böyle bir problem olması size de mantıksız gelmiyor mu?

İnternet bağlantınızla ilgili bir durum var, bir şey kısıtlıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…