PUBG Lite Setup inmiyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Düne kadar oyunu sorunsuz oynuyordum. Bugün oyun hata verip açılmayınca silip tekrar yüklemeyi düşündüm. PUBG Lite setup indirmek için resmi siteye girdiğimde iki download seçeneği karşıma çıkıyor. Sağ üst taraftaki seçeneği seçtiğimde hiçbir tepki vermiyor, sayfanın ortasında bulunan indirme seçeneğine tıkladığımda ise "https://lpc-dl.playbattlegrounds.com/installer/PUBG-Lite-Setup.exe" sayfasına yönlendiriyor ancak sayfa bulunamadı hatası veriyor. Bunun çözümü için yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Yazılımı indirin, tüm seçenekler aktifken Go butonuna basarak işlemi gerçekleştirin. İşlem bitiminde yeniden başlatın.
Bir de böyle deneyelim.

Bende de aynı sorun vardı vpn ile indirdim. Ancak aynı sorun devam ediyor launcher açılmıyor. Siz sorunu çözebildiniz mi?

Maalesef yine bir çözüm sağlayamadık.
Bende de aynı sorun vardı vpn ile indirdim. Ancak aynı sorun devam ediyor launcher açılmıyor. Siz sorunu çözebildiniz mi?
Hayır, launcher hâlâ daha açılmış değil. Dünden bugüne bilgisayarda herhangi bir değişiklik de yapmadım açıkçası, saçma sapan bir durum oldu.

İfadeler: dMr
Sebebini anlayamıyorum. Setup kuruldu ancak Launcher açılmıyor, sabah olduğu gibi "download launcher ini fail (0x500000003, https://lpc-dl.playbattlegrounds.com/launcher_patch/launcher.ini?time=26129556" hatası veriyor.

Attığın bağlantıya tıklandığında launcher.ini dosyası inmeye başlıyor ve Chrome'de bile zararlı olabileceği uyarısı geliyor. Windows Defender ve güvenlik duvarından izin verin. DNS ayarları otomatik olsun. Otomatik ise farklı bir DNS girmeyi deneyin. Silip tekrardan kurulum yapın. Oyun sayfasında paketler varmış, hepsini kurun. Bu kurulum biraz sıkıntılı sanırım, launcheri açmak için birkaç kez tekrarlayın. Bilgisayarı kapatıp açın bir de. Ayrıca şu konuya bir göz atın.

Maalesef yine bir çözüm sağlayamadık.

Hayır, launcher hâlâ daha açılmış değil. Dünden bugüne bilgisayarda herhangi bir değişiklik de yapmadım açıkçası, saçma sapan bir durum oldu.
Benim ki şu an oldu. Dns'yi otomatik yaptım. Launcherin dosya konumunu açıp launcheragent.exe yi çalıştırdım önce. sonra dosya konumunda ki launcheri açtım ilkinde olmadı ikincisinde açıldı. Bildiğim için değil ama tesadüfen oldu galiba bir deneyin isterseniz.

Söylediklerinizi uyguladım ancak değişen bir şey olmadı benim için. Böyle saçma bir durum için format da atmak istemiyorum açıkçası bilgisayara. Nasipte PUBG Lite oynamak yokmuş sanırım
Sizin probleminizin çözülmesine çok sevindim.

Ben de bugün durduk yere aynı sorunu yaşadım. Ağ bağdaştırıcısından DNS ayarlarımı otomatikten çıkarıp 8.8.8.8-8.8.4.4 şeklinde ayarlayarak sorunu çözdüm. DNS ayarınız otomatikte ise onu değiştirip bir deneyin derim.

Aynı sorun aynı saat itibariyle bir çok kişide başlamıştır. Sorunun Avrupa sunucusuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. VPN indirip denedim bölgenizde bu oyunu oynayamazsınız hatası veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…