PUBG Lite Videolarım

Hangi panelden kaynaklanabilir? ASUS VG245Q kullanıyorum.
Monitörünüz TN panel, telefon ekranınız IPS veya Amoled olabilir. Bu sebeple akıllı telefonunuzdaki renkleri daha canlı görüyor olabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu Wondershare Filmora adlı programdan renderlamıştım. Eğer kalitesi daha çok hoşunuza giderse bunu kullanabilirsiniz. Hem daha çok şey var videoya ekleyebileceğiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu Wondershare Filmora adlı programdan renderlamıştım. Eğer kalitesi daha çok hoşunuza giderse bunu kullanabilirsiniz. Hem daha çok şey var videoya ekleyebileceğiniz.

Video kaydını ne ile yapıyorsunuz?

Merhabalar sorun sizin aldığınız render veya record ile ilgili değil, youtube yüklenen videoyu tekrar kendince işliyor ve boyutunu düşürüyor. Video fenomen hâle gelirse tekrardan re-encode yapıyor ve daha yüksek kalitede işliyor ( tabii burda sizin ne kadar bitrate ile attığınıza bağlı ) eğerki pikselliklere takıntılı biriyseniz videolarınızı 2k çekip atmanızı öneririm bu sefer vp9 codec ile işleyeceği için bir nebzede olsa sizi tatmin edicektir

Merhabalar sorun sizin aldığınız render veya record ile ilgili değil, youtube yüklenen videoyu tekrar kendince işliyor ve boyutunu düşürüyor. Video fenomen hâle gelirse tekrardan re-encode yapıyor ve daha yüksek kalitede işliyor ( tabii burda sizin ne kadar bitrate ile attığınıza bağlı ) eğerki pikselliklere takıntılı biriyseniz videolarınızı 2k çekip atmanızı öneririm bu sefer vp9 codec ile işleyeceği için bir nebzede olsa sizi tatmin edicektir
Deneme yapmıştım ama 2k olanı atmamıştım render sonrası, deneyeceğim, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı