PUBG Lite vs. PUBG Mobile

Ben sırf hile yüzünden oyunu bıraktım, takım arkadaşım beni öldürüyor ama adam 20 gündür oynuyor bu ne arkadaş? Adam hileci banlandı mı fake email ile yeni hesap hop yeniden oyunda.

Bir bana ve arkadaşlarıma mı denk gelmiyor hileciler anlamış değilim

Oyunun hilesi çok banlanan yeni hesap açıyor artık oynanmaz oyun çöp rapor sistemi ölmüş.

Galiba oyunu çıktığından beri oynadığım için PUBG Lite yetkilileri bana özel hile denk gelmeme güncellemesi falan basmışlar anlamadım bir bana mı denk gelmiyor bu hileler?

PUBG Lite hileden geçilmiyor. Hatta adam wallhack açmış ama belli etmemeye çalısıyor şikayet edilmesin diye. Uçan mı dersin hızlı koşan mı sekmeyen silah hilesi mi dersin her şey var oynanamaz halde PUBG Lite. PUBG Mobile de güncelleme aldığından daha az hile var.

Hocam, 3 maçta 8 hileci çıktı karşıma.

Hocam, 3 maçta 8 hileci çıktı karşıma.

Onlar sadece deneme yanılma, bana az geliyor size fazla geliyor olabilir, mesela dün oynadığımda PUBG Mobile'i daha ilk elden hileci gelmişti bende kapatmıştım, şans işi biraz.

Bence pubg mobile. E-spor'da bu kadar gelişmiş başka bir oyun yok (pubg, pubg lite ve pm arasında) Oyunu eğlence için oynasanız bile daha güzel. Son getirdikleri livik ile 15 dk da bir maç bitirilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…