PUBG Lite vs. PUBG Mobile

Hahaha 50 tane hile mi geliyormuş? Dün bayağı bir maç attım bir tane bile hile denk gelmedi
Düşük ranktaysan tabii gelmez hile! Taç ve üstüne çıkınca hilesiz oyun yok!
Bir bana ve arkadaşlarıma mı denk gelmiyor hileciler anlamış değilim
Arkadaşın ile Taç ve üstü rankta değilsen size hileci zar zor gelir Taç ve üstünde aşırı fazla hileci var.

Arkadaşın ile Taç ve üstü rankta değilsen size hileci zar zor gelir Taç ve üstünde aşırı fazla hileci var.
Pubg Mobile'dan bahsediyorsanız hile yok tabi emulatör değil iseniz.

fatih'e kastım ve karşıma sadece 3 hile çıktı 490 maçta emulatörlerden bahsetmiyorum mobil adı üstünde iyi oyunculara hile diyen kanser insanlar öldüğü herkese hile diyor tabi.
Hile ile iyi oyuncuları ayırt edebildiğimi düşünüyorum.
fatih'e kastım ve karşıma sadece 3 hile çıktı 490 maçta emulatörlerden bahsetmiyorum mobil adı üstünde iyi oyunculara hile diyen kanser insanlar öldüğü herkese hile diyor tabi.
Ortadoğu'da kastıysanız hile çıkmaz o da bir sebep.

d-dostum oyunda rank yok bari düzgün at

Bence PUBG Mobile. E-spor'da bu kadar gelişmiş başka bir oyun yok (PUBG, PUBG Lite ve pm arasında) oyunu eğlence için oynasanız bile daha güzel. Son getirdikleri livik ile 15 dk da bir maç bitirilebiliyor.

Hocam e-spor sektöründe en gelişmiş oyun League of Legends diye biliyorum PUBG kumda oynasın azcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…