Henüz Beta versiyon olduğu için hatalarla dolu, benim arkadaşımda DLL hatası alıyor System32'ye de SysWOW64'e de yükledi düzelmedi. Garip bir oyun, DirectX 10 desteği vermemeleri ayrı sinirimi bozdu zaten. Tayland'da ki PUBG Lite'da DirectX 10 desteği varmış.
Ben başka bir hata aldım ama onu bilgisayara format atarak çözdüm. Bu hataların sebebi driverlardan oluyor. Ben format attıktan sonra çok dikkatli bir şekilde driverları yükledim, hata geçti ama sen biraz daha çözüm yollarını araştırbilirsin.
Bazen DirectX kurulurken ''An İnternal System Error Occurred'' hatası alabilirsiniz. Bunun sebebi genelde internetten indirilen DLL'ler oluyor. Bunun son derece yanlış olduğunu söylüyoruz zaten. Hata alan kullanıcıların hata raporlarını paylaşması gerekiyor. Bu raporlar DirectX.log ve...
Bazen DirectX kurulurken ''An İnternal System Error Occurred'' hatası alabilirsiniz. Bunun sebebi genelde internetten indirilen DLL'ler oluyor. Bunun son derece yanlış olduğunu söylüyoruz zaten. Hata alan kullanıcıların hata raporlarını paylaşması gerekiyor. Bu raporlar DirectX.log ve...