PUBG Macbook Pro Retina i7 4870HQ - GT 750M Performansı

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Oyun oynadığım bilgisayarımda bir arıza olduğundan dolayı şu an onu kullanamıyorum maalesef. İş için kullandığım Macbook Pro Retina modeli var. Bu bilgisayarın diski ikiye bölünüp yarısında Win 8.1 kurulu. Özelliklerini aşağıya yazacağım. Sizce düşük veya en düşük ayarlarda oynamamı sağlar mı? Grafik olarak bir takıntım yok. Sadece oynarken keyifli bir oyun deneyimi yaşar mıyım onu sormak istiyorum.

• Intel i7 4870HQ 2.5 GHZ
  • 16 GB DDR3 RAM
  • GT 750M Ekran kartı

Ara vermek istemiyordum açıkçası ama bazı incelemelerde 30 civarı görüyorum bazı incelemelerde 15-20 civarı görüyorum. Korktuğum şey kalabalık ve çok binalı olan bölgeler. Malum FPS anında düşüş yaşayacak. Turnuvalarda çok yaşadım bunu maalesef. FPP zaten öldürür direkt TPP'de kalmam gerekecek eğer oynayabilsem bile. Ama çoğu turnuva artık FPP zorunluluğu getirmeye başladı:) Kafamda deli sorular yine:)

Sabit 30 FPS alamazsınız. Yer, yer, adam gördüğünüzde, kalabalık yerlerde, çoklu binalarda FPS düşüşleri olacaktır. Bu da akıcılığı bozar. Emin olun PUBG gibi bir oyun için sabit 30 FPS bile az. Nişan almayı vb. zorlaştırıyor.

Ara vermek istemiyordum açıkçası ama bazı incelemelerde 30 civarı görüyorum bazı incelemelerde 15-20 civarı görüyorum. Korktuğum şey kalabalık ve çok binalı olan bölgeler. Malum FPS anında düşüş yaşayacak. Turnuvalarda çok yaşadım bunu maalesef. FPP zaten öldürür direkt TPP'de kalmam gerekecek eğer oynayabilsem bile. Ama çoğu turnuva artık FPP zorunluluğu getirmeye başladı:) Kafamda deli sorular yine:)

Denemeden bilemezsiniz :)

Emin olun PUBG gibi bir oyun için sabit 30 FPS bile az.
Bu konu zaten şüphe götürmez bir gerçek. En iyi ekran kartlarında bile ölümcül FPS düşüşleri yaşanıyor. Benim kartı yerler direk:)
Denemeden bilemezsiniz
Denemesi sorun değil de bildiğin bilgisayarı ona göre hazırlayıp sora olmazsa delirtir insanı:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı