PUBG Macro Ban Sebebi mi?

Sen seni vuranların macro kullandığına inanıyorsun veya biliyorsun. İspatlanması imkansız ban yeme riskin çok düşük demişsin ama senin anladığını yetkililer anlamayacak mı nasıl bir ironi bu.

Kimse de macrodan ban yemiyor. Yayıncılara izleyin hepsi macro kullanıyor. Tekli mod alıp silah hiç sekmeden adam vuruyorlar. Macro ban sebebi olsa ilk önce yayıncılar yer.
Biraz konuyla alakasız da benim Logitech G300S fare var, bunda CS GO' ya makro nasıl yapabilirim,silahların sekmemesi için.

İyi akşamlar, bu makro Cs Go' da da oluyor mu, oluyorsa nasıl yapılır, benim Logitech G300 S fare var da, merminin sekmemesi için makro yapsam.

Bildiğim kadarıyla Logitech Gaming Software üzerinden yapılıyor. Yapmayı öğrenir ve kullanırsan umarım banlanırsın.

Tabii ki de ban sebebi. Rapor edilince incelenirsiniz, hileye bulaşmayın.

Bu nasi bi dusuncedir ? O zaman acalim hileyi o vursun biz niye yoruluyoz ki ? O da hamallik sana gore o zaman.

3 gün önce steam den satın aldım pubg yi. logitech g300s mausu var. İlk oyunuma girdim 12 dk kalabildim oyunda ve oyun biter bitmez ban yedim. Makro programı var evet ama kullanmadığım halde ban yedim. bilgisayarda yüklü olması yetiyormuş. Teşekkürler PUBG gerçekten hiç kimsenin hakkı yenilmiyor >:/ Köpeklerr

Dün oyunda bir kişi mk14 ile makro kullanarak bütün takımımı yok etti, sonradan maçı izlediğimde 20 üzeri kill aldığını ve herkesi direk hedefe kitlenerek hiç tepmeden vurduğunu gördüm raporladık ama bir dönüş olmadı sanırım banlamıyorlar makro kullananları.

12 dakikayı geçmemişse iade edebilirdin. Bir de bu üslup sence de kaba değil mi?

Bıktırdınız resmen oyunlardan. Beceremiyorsan oynama güzel kardeşim kapasite belli bunun üstüne koymak için ekstra çalışman lazım sen yada senin gibiler gidip farklı yollara başvuruyor. En kısa sürede farenin bozulması dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…