PUBG Macro Ban Sebebi mi?

3 aydır hem hotkey macro hem tepmeme makroları kullanıyorum bi halt olduğu yok oyunda makro kullanan o kadar çok adam var ki 1-banlasalar oyuncu sayısında çok fazla bi düşüş olur 2-ek bi program kullanmadığın sürece farkedilmesi imkansıza yakındır çünkü hem ne oyun dosyası değiştiriyosun ne de oyuna bişey injekte ediyosun ayrıca izleyen mouseni aşağı çekmişsin gibi düşünür ben de ilk başta makroya karşıydım sonra oyunda beni vuranların çoğunda makro olduğunu farkettim onlar kullanıyorsa ben de kullanırım dedim bi sıkıntı çıkmadı
Sen seni vuranların macro kullandığına inanıyorsun veya biliyorsun. İspatlanması imkansız ban yeme riskin çok düşük demişsin ama senin anladığını yetkililer anlamayacak mı nasıl bir ironi bu. 😂

Kimse de macrodan ban yemiyor. Yayıncılara izleyin hepsi macro kullanıyor. Tekli mod alıp silah hiç sekmeden adam vuruyorlar. Macro ban sebebi olsa ilk önce yayıncılar yer.
Biraz konuyla alakasız da benim Logitech G300S fare var, bunda CS GO' ya makro nasıl yapabilirim,silahların sekmemesi için.

Kesinlikle ban sebebi değil. Ben kullanmıyorum ama beni öldürenlerin %99'u macro ile vuruyor. Nereden anlıyorsun derseniz çok uzak mesafeden hiç sektirmeden 1 saniye sürmeden spray atıp vuruyorlar. Hadi onu geçtim adamlar SKS ve QBU gibi silahlar ile spray atıyor sektirmeden. Hepsini raporladım ama banlanan olmadı hiç. (Biliyorsunuz banlattığınız kişi için uyarı geliyor banlandı diye) Diyeceğim o ki macro mouse'nuz yoksa oyun sizin için zaman kaybı olacaktır.
İyi akşamlar, bu makro Cs Go' da da oluyor mu, oluyorsa nasıl yapılır, benim Logitech G300 S fare var da, merminin sekmemesi için makro yapsam.

Biraz konuyla alakasız da benim Logitech G300S fare var, bunda CS GO' ya makro nasıl yapabilirim,silahların sekmemesi için.

İyi akşamlar, bu makro Cs Go' da da oluyor mu, oluyorsa nasıl yapılır, benim Logitech G300 S fare var da, merminin sekmemesi için makro yapsam.
Bildiğim kadarıyla Logitech Gaming Software üzerinden yapılıyor. Yapmayı öğrenir ve kullanırsan umarım banlanırsın.

Herkezin bu imkanı yok işte sorun orda,haksızlık oluyor bence ama benim kullandığım hile sayılmazki sonuçta sekmeme - no recoil tarzı bişey yapmıyorum.
Biryerde haklısın mousenin özelliği bu,madem neredeyse her oyunda macro hile deniyor bu mouseler'de neden bu özellik var.
Bu nasi bi dusuncedir ? O zaman acalim hileyi o vursun biz niye yoruluyoz ki ? O da hamallik sana gore o zaman.

3 gün önce steam den satın aldım pubg yi. logitech g300s mausu var. İlk oyunuma girdim 12 dk kalabildim oyunda ve oyun biter bitmez ban yedim. Makro programı var evet ama kullanmadığım halde ban yedim. bilgisayarda yüklü olması yetiyormuş. Teşekkürler PUBG gerçekten hiç kimsenin hakkı yenilmiyor >:/ Köpeklerr

Dün oyunda bir kişi mk14 ile makro kullanarak bütün takımımı yok etti, sonradan maçı izlediğimde 20 üzeri kill aldığını ve herkesi direk hedefe kitlenerek hiç tepmeden vurduğunu gördüm raporladık ama bir dönüş olmadı sanırım banlamıyorlar makro kullananları.

3 gün önce steam den satın aldım pubg yi. logitech g300s mausu var. İlk oyunuma girdim 12 dk kalabildim oyunda ve oyun biter bitmez ban yedim. Makro programı var evet ama kullanmadığım halde ban yedim. bilgisayarda yüklü olması yetiyormuş. Teşekkürler PUBG gerçekten hiç kimsenin hakkı yenilmiyor >:/ Köpeklerr
12 dakikayı geçmemişse iade edebilirdin. Bir de bu üslup sence de kaba değil mi?

Bıktırdınız resmen oyunlardan. Beceremiyorsan oynama güzel kardeşim kapasite belli bunun üstüne koymak için ekstra çalışman lazım sen yada senin gibiler gidip farklı yollara başvuruyor. En kısa sürede farenin bozulması dileğiyle..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı