PUBG Mobile ayar yapılmıyor

Hegemony

Hectopat
Arkadaşlar PUBG Mobile'ı PC'ye yükledim. Oyuna giriyorum "Z" ye bastığımda yere yatmıyor, onu ayarlamak için kontrol ayarlarını açıyorum. Ayarlıyorum çıkıyorum sonra ekrana mobilde olan kontrol ifadeleri geliyor. PC'deki oyun mobil versiyona geçiş yapıyor, bunu nasıl ayarlıyacağız?

Arkadaşlar PUBG Mobile'ı PC'ye yükledim. Oyuna giriyorum "Z" ye bastığımda yere yatmıyor, onu ayarlamak için kontrol ayarlarını açıyorum. Ayarlıyorum çıkıyorum sonra ekrana mobilde olan kontrol ifadeleri geliyor. PC'deki oyun mobil versiyona geçiş yapıyor, bunu nasıl ayarlıyacağız?
Gameloop üzerinden oynuyorsanız emülatör açıkken F11e basınız. Sağ tarafa işaretler gelecek, oradan klavyeyi bulup tıklayınız. Gelen sayfada çözünürlüğünüzü seçip sıfırlaya tıklayınız. Kaydedip oyuna döndükten sonra normale dönecektir.

GameLoop üzerinden oynuyorsanız emülatör açıkken F11E basınız. Sağ tarafa işaretler gelecek, oradan klavyeyi bulup tıklayınız. Gelen sayfada çözünürlüğünüzü seçip sıfırlaya tıklayınız. Kaydedip oyuna döndükten sonra normale dönecektir.

Teşekkür ederim düzeliyor ama asıl problem herhangi bir ayarlama yapınca ve kaydedince ekranıma mobilde görünen kontrol işaretlerinin gelmesi, mousela karakter hareket ediyor mesela...:(
Yüklediğiniz emülator resmi mi?

Evet.

Teşekkür ederim düzeliyor ama asıl problem herhangi bir ayarlama yapınca ve kaydedince ekranıma mobilde görünen kontrol işaretlerinin gelmesi, mousela karakter hareket ediyor mesela...:(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsiniz sizin sorununuzu bende yaşamıştım bir ara ve bu videoyu izlediğimde düzeltebilmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsiniz sizin sorununuzu bende yaşamıştım bir ara ve bu videoyu izlediğimde düzeltebilmiştim.

Teşekkür ederim, şu an tek problem yere yatma işlevini yapamamam. Buna bir öneriniz var mı?

Teşekkür ederim, şu an tek problem yere yatma işlevini yapamamam. Buna bir öneriniz var mı?

İlk fotoğrafta çözünürlüğünüze bakın daha sonra 2.fotoğrafta o çözünürlükteki klavye ayarını bulun onu seçip sıfırla yapın ve daha sonra kaydet yapın yüksek ihtimalle olacaktır. İyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• Ayar.png
    Ayar.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 62
  • Ayar2.png
    Ayar2.png
    61 KB · Görüntüleme: 59
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı