PUBG Mobile darboğaz ve performans sorunu

mustafa koraş

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Selamlar. Bu darboğazı nasıl önlerim ayarları düşüünce de aynı, yükseltince de ani FPS düşüşleri oluyor. Yardım ede rmisiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Emulator Hızlandırma

Bunu deneyin ve oyunu 1080p de oynayın.

Sistemin ne ?
Bu oyunda optimizsayon sıkıntısı var. Oyun telefonlar için yapılmış bilgisayarlar için değil.
Burda söylendiği gibi sistemini paylaşabilir misin. Pubg mobile için CPU gücü ön planda. Sistemini paylaşırsan detaylı yardımcı olmaya çalışalım.

Pubg Mobile PC'de rahatça oynayabilen var mı acaba? Sanmıyorum. Ayarları neyi denersen dene sürekli sorunlar var. Steam üzerindeki PUBG bu kadar sorunlu değil bende. Hatta daha rahat oynuyorum.

İmzamdaki sistem RTX 2080'de bile kasıyor çoğu zaman saçma sapan yerlerde, çünkü emülatör sorunlu.

Ben sadece ilk inişte ve oyun sonunda kasma yaşıyorum onun dışında her sey mükemmel. 50 fps sabit 1080p bazen 2k high grafikler kasmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…