mustafa koraş Hectopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Selamlar. Bu darboğazı nasıl önlerim ayarları düşüünce de aynı, yükseltince de ani FPS düşüşleri oluyor. Yardım ede rmisiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2019
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Selamlar. Bu darboğazı nasıl önlerim ayarları düşüünce de aynı, yükseltince de ani FPS düşüşleri oluyor. Yardım ede rmisiniz?
Ewh09 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2018 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 28 Mart 2019 #2 mustafa koraş dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Selamlar. Bu darboğazı nasıl önlerim ayarları düşüünce de aynı, yükseltince de ani FPS düşüşleri oluyor. Yardım ede rmisiniz? Genişletmek için tıkla... Emulator Hızlandırma Bunu deneyin ve oyunu 1080p de oynayın. Artı 0 Eksi
mustafa koraş dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Selamlar. Bu darboğazı nasıl önlerim ayarları düşüünce de aynı, yükseltince de ani FPS düşüşleri oluyor. Yardım ede rmisiniz? Genişletmek için tıkla... Emulator Hızlandırma Bunu deneyin ve oyunu 1080p de oynayın.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2019 #3 Benzer sorunu bende yaşıyorum cevabını bulursan yazar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS mustafa koraş Hectopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #4 Ewh09 dedi: Emulator Hızlandırma Bunu deneyin ve oyunu 1080p de oynayın. Genişletmek için tıkla... denedim kardeş her ayarda denedim Artı 0 Eksi
Ewh09 dedi: Emulator Hızlandırma Bunu deneyin ve oyunu 1080p de oynayın. Genişletmek için tıkla... denedim kardeş her ayarda denedim
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.741 Makaleler 13 Çözümler 705 28 Mart 2019 #5 Sistemin ne ? Bu oyunda optimizsayon sıkıntısı var. Oyun telefonlar için yapılmış bilgisayarlar için değil. Artı 0 Eksi
Sistemin ne ? Bu oyunda optimizsayon sıkıntısı var. Oyun telefonlar için yapılmış bilgisayarlar için değil.
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 28 Mart 2019 #6 Silinen üye dedi: Sistemin ne ? Bu oyunda optimizsayon sıkıntısı var. Oyun telefonlar için yapılmış bilgisayarlar için değil. Genişletmek için tıkla... Burda söylendiği gibi sistemini paylaşabilir misin. Pubg mobile için CPU gücü ön planda. Sistemini paylaşırsan detaylı yardımcı olmaya çalışalım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sistemin ne ? Bu oyunda optimizsayon sıkıntısı var. Oyun telefonlar için yapılmış bilgisayarlar için değil. Genişletmek için tıkla... Burda söylendiği gibi sistemini paylaşabilir misin. Pubg mobile için CPU gücü ön planda. Sistemini paylaşırsan detaylı yardımcı olmaya çalışalım.
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2019 #7 Pubg Mobile PC'de rahatça oynayabilen var mı acaba? Sanmıyorum. Ayarları neyi denersen dene sürekli sorunlar var. Steam üzerindeki PUBG bu kadar sorunlu değil bende. Hatta daha rahat oynuyorum. Artı 0 Eksi
Pubg Mobile PC'de rahatça oynayabilen var mı acaba? Sanmıyorum. Ayarları neyi denersen dene sürekli sorunlar var. Steam üzerindeki PUBG bu kadar sorunlu değil bende. Hatta daha rahat oynuyorum.
R Regionella Megapat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2019 #8 İmzamdaki sistem RTX 2080'de bile kasıyor çoğu zaman saçma sapan yerlerde, çünkü emülatör sorunlu. Artı 0 Eksi
Ewh09 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2018 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 29 Mart 2019 #9 Ben sadece ilk inişte ve oyun sonunda kasma yaşıyorum onun dışında her sey mükemmel. 50 fps sabit 1080p bazen 2k high grafikler kasmiyor. Artı 0 Eksi
Ben sadece ilk inişte ve oyun sonunda kasma yaşıyorum onun dışında her sey mükemmel. 50 fps sabit 1080p bazen 2k high grafikler kasmiyor.