PUBG Mobile Donma Sorunu

zoxvce

Hectopat
Arkadaşlar Tencent Emulator var, oyun içi oyun arayüzü takılıyor ve oyun sonra 1 saniye düzeliyor gene takılıyor, CPU kullanımı hep %100

İşlemci: E8400
RAM: 4GB DDRR3 1333 MHz
Ekran Kartı: GTX 250 256bit 1GB

Sorun neyde acaba?

Çözüm
Aynı sorun bende de mevcuttu, oyunu sildim ve artık oynamıyorum. Ram'iniz düşük, ekran karınız da öyle. Donanım yükseltmekten başka bir çareniz olmadığını üzülerek belirtmek isterim.
Aynı sorun bende de mevcuttu, oyunu sildim ve artık oynamıyorum. Ram'iniz düşük, ekran karınız da öyle. Donanım yükseltmekten başka bir çareniz olmadığını üzülerek belirtmek isterim.

Çözüm
Arkadaşım nedir bu PUBG Mobile aşkı? İllaki Mobile emülatör'mü olması lazım? PUBG Lite yükle işte niye uğraşıyorsun bu emülatör güçlü bir ekran kartına sahip PC'de bile 60 FPS'i zor alıyor.

PUBG Lite yükle işte niye uğraşıyorsun bu emülatör güçlü bir ekran kartına sahip PC'de bile 60 FPS'i zor alıyor.
Haklısın. PUBG Lite daha az uğraştırır.
Ha illaki uğraşacaksa Android yüklemek daha iyi sonuç veriyor. Celeron N3350 işlemcili ve Intel HD 500 GPU'lu bilgisayarda 60 FPS'e varıyor ancak drop fazla. Emülatorde 10 FPS.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı